8,772 citiri

LIVESCU & ASOCIAŢII recrutează avocaţi

LIVESCU & ASOCIAŢII recrutează avocați pentru următoarele poziții:

  • Senior associate/Managing associate – Avocați definitivi cu experiență de minim 4 ani în profesie și cu o experiență practică relevantă în cel puțin unul din domeniile: drept civil, dreptul afacerilor, drept fiscal, drept imobiliar;
  • Junior lawyers – Avocați stagiari.

 
CE CĂUTĂM?
– responsabilitate, perseverenţă, disponibilitate, adaptabilitate, dedicaţie, integritate;
– avocați cu dorință de învățare continuă, proactivi, cu atitudine pozitivă față de muncă, capacitate de a-şi gestiona lucrările repartizate şi respectarea termenelor limită.

CE OFERIM?
– provocări profesionale și suport real pentru atingerea excelenței în profesie;
– mentorat pentru avocați stagiari (dna avocat Monica Livescu având o mare experiență în formarea tinerilor avocați, inclusiv la INPPA);
– oportunitate de a aborda domenii relativ noi sau prea puţin explorate în practica internă, cum ar fi Dreptul european și Dreptul european al drepturilor omului;
– team-building în locații interesante;
– onorarii motivante, cu posibilitatea de a creşte în mod substanțial în funcție de implicare, evoluție şi performanțe.

CINE SUNTEM?
Livescu & Asociații este o societate civilă de avocați care acționează cu preponderență în domeniul dreptului afacerilor şi dreptului de proprietate, respectiv în toate domeniile sau aspectele conexe acestora. Dreptul European şi Dreptul European al Drepturilor Omului sunt, de asemenea, domenii în care urmărim excelența şi crearea unor practici de referință.
În activitatea noastră am asigurat asistență juridică în unele dintre cele mai complexe dosare aflate pe rolul instanțelor din România în ultimii 30 de ani, singuri sau în echipe complexe cu alte societăți de avocați de referință. Ca mod de organizare a lucrului, folosim toate formele prevăzute de statutul profesiei, inclusiv conlucrări profesionale.

ÎNCOTRO NE ÎNDREPTĂM?
Scopul nostru este de a consolida o firmă de avocați de referință. Nu cea mai mare, pentru că mărimea firmei nu reprezintă pentru noi un scop în sine, dar aspirăm ca practicile noastre să fie de referință pentru alți avocați precum şi pentru alți profesionişti ai dreptului. «Luptă pentru DREPT» stă la temelia modului nostru de a ne exercita profesia de avocat.

ÎNCOTRO VREŢI SĂ MERGEŢI?
Dacă vă regăsiți în cele de mai sus, vă place provocarea unui astfel de «drum» şi vă gândiţi să-l parcurgem împreună, ne-ar face mare plăcere să vă cunoaştem.

Cei interesaţi pot transmite scrisoarea de intenţie și CV-ul la adresa de e-mail: office@livesculegal.com

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 26 septembrie 2019