3,880 citiri

PĂNCESCU & ASOCIAŢII recrutează avocat

PĂNCESCU & ASOCIAŢII SCA recrutează un colaborator: absolvent de drept care urmează să susţină examenul de primire în profesia de avocat, sau, avocat stagiar, sau, avocat definitiv cu o experienţă profesională de până în 3 ani.

CINE SUNTEM?
O echipă formată din 3 avocaţi permanenţi. Asistăm clienţi străini şi români, asigurând consultanţă juridică şi reprezentare în instanţă cu precădere în drept comercial şi corporate, acoperind ariile care privesc sau au legătură cu activitatea de zi cu zi a unei societăţi comerciale sau a unui profesionist: real-estate, dreptul muncii, insolvenţă, dreptul concurenţei, M&A, regulatory & compliance, data protection (DPO), contencios administrativ-fiscal.
Nu acordăm asistenţă şi reprezentare în drept penal. Nu acordăm asistenţă în drept civil cu privire la persoane fizice (de exemplu, divorţ, dreptul familiei).
Limbile de lucru sunt engleză şi română.

CE URMĂRIM?
Primirea în echipa noastră a unei colege sau a unui coleg care să corespundă criteriilor generale de mai sus şi care îşi propune să lucreze şi să-şi construiască experienţă în ariile în care noi activăm, într-un mediu deschis şi flexibil.

Rugăm colegii interesaţi să ne transmită un CV la adresa de e-mail: liviu@pancescu.ro
Un mesaj email care să însoţească CV-ul şi care să descrie pe scurt cine sunteţi şi ce vă propuneţi, nu este obligatoriu, dar va fi foarte apreciat. Pentru orice detaliu pe care l-aţi considera util, puteţi suna la numărul de telefon 0745945676, Liviu Păncescu, avocat.

Anunţul este valabil pentru municipiul Bucureşti.

* Anunțul expiră la data de 30 septembrie 2019