3,323 citiri

NNDKP recrutează avocat pentru biroul din Timişoara

Societatea Civilă de Avocaţi NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN recrutează avocat pentru biroul din Timişoara.

Dacă sunteţi avocat stagiar sau definitiv, cu până la 3 ani experiență în profesie, și doriţi să vă dezvoltaţi într-un mediu profesionist, de prestigiu pe piaţa românească, într-un sediu modern, alături de o echipă tânără și entuziastă, vă invităm să vă alăturaţi echipei noastre de la Timişoara!

Aşadar, dacă aveți cunoştinţe solide de drept civil și procedură civilă, drept comercial, drept administrativ și cunoașteți bine limba engleză, aşteptăm să ne trimiteți CV-ul, însoţit de o scrisoare de intenţie, la adresa de e-mail: Cristina-Elena.Badea@nndkp.ro sau puteţi aplica direct pe site-ul NNDKP, secţiunea “Join us“.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România de aproape 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara și Braşov, NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, precum privatizarea BCR, pentru o sumă record la vremea respectivă în Europa de Est sau privatizarea Romtelecom, o tranzacție ce a stimulat piața telecomunicațiilor din România.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers& Partners, Legal500 și IFLR1000.

Anunțul este valabil pentru municipiul Timişoara.

* Anunțul expiră la data de 25 octombrie 2019