2.961 citiri

PAVEL, MĂRGĂRIT & ASSOCIATES recrutează associate lawyer


PAVEL, MĂRGĂRIT & ASSOCIATES recrutează Associate Lawyer – Departamentul Litigii și Consultanță 1-3 ani.

Acordăm clienților noștri servicii juridice complete prin menținerea unor înalte standarde profesionale într-o gamă largă de industrii.

Ca Associate Lawyer în cadrul Departamentului de litigii vei lucra în dosare de litigii variate de: civil, comercial, fiscal, contencios administrativ insolvență și restructurare, reprezentând clienții noștri, majoritatea persoane juridice – atât companii locale cât și internaționale.

Dosarele sunt complexe, provocatoare şi îți vor acorda posibilitatea să te dezvolți într-o echipă de profesioniști.

Ca Associate Lawyer în cadrul Departamentului de Consultanţă (Corporate, Commercial, M&A, Real Estate, Compliance) vei lucra în proiecte variate de drept corporatist, dreptul afacerilor, fuziuni şi achiziţii, due-dilligence, memorandum-uri, revizuire de contracte, opinii juridice, day-to-day consultancy, reprezentând clienții noștri, majoritatea persoane juridice – atât companii locale cât și internaționale.

Ne dorim să ai cunoștințe de drept civil, corporatist, dreptul afacerilor și experiență anterioară de lucru în societăți de avocatură cu mandate diverse în dosare complexe.

Activitatea constă în asigurarea asistenței şi reprezentării clientului, de la procesul de analizare a proiectului și identificarea soluției legale pentru client, până la redactarea tuturor documentelor în dosar într-o manieră eficientă, revizuirea acestora și asigurarea asistenței și reprezentării clientului în faţa partenerilor contractuali.

Ca Associate Lawyer ai putea fi implicat și în procesul de ofertare, de pregătire a estimărilor, a ofertelor de servicii juridice și vei avea contact direct cu clienții existenți sau cu potențiali clienți sub îndrumarea unui avocat senior.

EXPERIENȚĂ NECESARĂ
– între 1 – 3 ani experiență în mandate de litigii/ consultanță, în cadrul societăților de avocatură;
– abilități avansate de comunicare și scriere juridică în limba engleză;
– capacitate de scriere cu acuratețe, atitudine orientată problem-solving, loialitate, dedicație, dorință de muncă, integritate;
– gândire juridică şi structurată, experiență în lucrul cu clienți și mandate internaționale, abilitatea de a-ți prioritiza și eficientiza timpul de lucru atunci când lucrezi în proiecte urgente, focusat/a pe client și pe obiectivele acestuia, etică profesională, adaptabilitate şi flexibilitate;
– cunoștințele şi abilitatea de a aborda fiecare tranzacție/ dosar de la începere şi până la finalizare, lucrând alături de clienții noștri pentru a te asigura că obiectivele acestora au fost atinse.

DESPRE PAVEL, MĂRGĂRIT & ASOCIAȚII
Echipa Pavel, Mărgărit & Asociații este formată din avocați specializați în diverse arii de practică, care oferă clienților noştri servicii juridice peste așteptări. Societatea abordează cazurile cu maxim profesionalism și dedicare, scopul final fiind atingerea obiectivelor clienților noştri, rezultatele fiind unele de excepție. Printre clienții companiei se numără multinaționale, companii autohtone cu cifra de afaceri de zeci de milioane de euro și persoane fizice reputabile, atât pe lan local cât și internațional. Proiectele de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil.
Astfel, Pavel, Mărgărit & Asociații s-a situat în acest an pe poziții de top în mai multe arii de practică în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură este recunoscută totodată la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2020. De asemenea, Pavel, Mărgărit & Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution.

* În perioada imediat următoare, dat fiind pandemia de Covid 19 și măsurile restrictive impuse de Ministerul Sănătății, interviul se va putea ține și online prin teleconferinţă/ Skype/ Zoom.

Echipă tânără, primitoare, atmosferă de lucru plăcută, seriozitate.
Aplică cu un CV și vino să ne cunoști.
Trimite CV – ul tău la adresa noastră de email: office@avocatpavel.ro
Menționează în titlul emailului poziția pentru care ai aplicat (Ex: Associate Lawyer Litigii/ Consultanţă).

Pentru detalii cu privire la cultura organizaţională PMA şi de ce să te alături echipei PMA, accesează pagina: https://www.avocatpavel.com/careers/

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 30 octombrie 2020