1,775 citiri

MOSCOVITS, ȘTEOPAN, ILIAN, LASCĂU recrutează avocați

SCA MOSCOVITS, ȘTEOPAN, ILIAN, LASCĂU recrutează colaboratori – avocați definitivi şi stagiari în Cluj-Napoca.

Societatea noastră vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta profesional în cadrul unei echipe ambițioase, care își desfășoară activitatea în diferite domenii (precum contencios administrativ şi fiscal, achiziții publice, drept societar, drept civil, inclusiv litigii cu profesioniștii, dreptul muncii).

Anunțul se adresează atât colegilor avocaţi definitivi care au promovat examenul de absolvire a INPPA într-una din sesiunile din ultimii 5 ani, în vederea ocupării poziţiei de avocat definitiv în cadrul societăţii noastre, cât şi colegilor stagiari, cu rezerva de a avea cunoştinţe practice dobândite în cursul facultăţii.

Candidații ideali au cunoștințe practice şi teoretice solide, sunt ambițioși, dedicați și dispus să lucreze în echipă și să prioritizeze dezvoltarea profesională. Cunoaşterea a cel puţin unei limbi străine este obligatorie.

Persoanele interesate să facă parte din echipa noastră sunt rugate să trimită cv-ul, însoțit de o scrisoare de intenție, la adresa de e-mail: raul.moscovits@msil.ro
Candidaţii selectaţi pentru interviu vor fi încunoştinţaţi ulterior despre data şi modalitatea de desfăşurarea a acestuia.

Anunțul este valabil pentru municipiul Cluj-Napoca.

* Anunțul expiră la data de 19 aprilie 2021