1.667 citiri

VOINESCU LAWYERS recrutează avocați | Litigii

VOINESCU LAWYERS recrutează avocați stagiari și definitivi cu experiență profesională cuprinsă între 1 și 5 ani în domeniul litigiilor civile pentru a se alătura echipei noastre.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul și scrisoarea de intenție, ambele redactate în limba engleză, la următoarele adrese de e-mail: [email protected] și/ sau [email protected]

Voinescu Lawyers este una dintre puținele societăți de avocatură active pe piața din România care oferă clienților săi o gamă completă de servicii în domeniul dreptului afacerilor, inclusiv în sfera criminalității economice, și care are o afiliere cu două rețele juridice internaționale.

Clienții ne recomandă drept profesioniști desăvârșiți, cu o viziune pro-business și care abordează în mod creativ orice problemă cu care sunt însărcinați.

Toate succesele repurtate constituie însă rezultatul efortului depus de strălucita noastră echipă de avocați tineri, dinamici și prietenoși. Mai multe informații privind evoluția Voinescu Lawyers și echipa noastră puteți afla prin accesarea următorului link: https://www.voinesculawyers.com/

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 septembrie 2021