1.860 citiri

STRATULAT ALBULESCU recrutează avocat senior | Banking & Finance


STRATULAT ALBULESCU recrutează avocat senior în cadrul departamentului de Banking & Finance.

Suntem o firmă reputată de avocatură din România cu o dinamică remarcabilă și un caracter puternic internațional.

În prezent recrutăm avocat senior pentru a se alătura departamentului nostru de Banking & Finance. Candidații potriviți trebuie să aibă experiență de peste 3 ani în avocatură. Experiența de minim 2 ani în domeniile drept bancar, al asigurărilor și/sau piețelor de capital reprezintă criteriul esențial.

În cadrul firmei noastre, veți avea numeroase oportunități pentru dezvoltarea rapidă, posibilitatea de a asista în cadrul unor tranzacții complexe, care implică organizații internaționale și locale importante, posibilitatea de a face parte dintr-o echipă în componența căreia se regăsesc unii dintre cei mai experimentați avocați din industrie.
De asemenea, punem la dispoziția candidaților selectați un program de pregătire variat și, încă de la începutul colaborării, candidații selectați vor avea ocazia să lucreze în cadrul unor proiecte provocatoare, vor avea contact direct cu clienții firmei și vor deveni parte a unei echipe dinamice și dedicate!

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre oportunitățile din cadrul firmei noastre, vom fi bucuroși să ne cunoaștem!
Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe Delia Bijnea la numărul de telefon +40 766 496 492 sau pe adresa de e-mail DBijnea@saa.ro

Stratulat Albulescu Attorneys at Law este o firmă de avocatură dinamică, ce furnizează consultanță juridică în toate sectoarele de business și în toate ariile de consultanță și litigii din România. Echipa Stratulat Albulescu este alcătuită din avocați lideri în ariile lor de practică. Firma lucrează îndeaproape cu societăți de avocatură din Europa și nu numai și are o experiență semnificativă în tranzacții transfrontaliere, oferind asistență juridică în limbile engleză, franceză, italiană, română și spaniolă.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 12 iunie 2023