1.372 citiri

BĂNCILĂ, DIACONU și ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari | Litigii fiscale


BĂNCILĂ, DIACONU și ASOCIAȚII SPRL recrutează 2 (doi) avocați stagiari pentru practica de litigii fiscale.

Echipa noastră de litigii fiscale este plasată de către Chambers Europe şi Legal 500 în categoria „Tier 1” la categoria „litigii fiscale”, iar publicația International Tax Review a recunoscut rolul inovator al practicii prin includerea noastră în topul primelor cinci firme de avocatură din Europa la categoria “European Tax Innovator Firm of the Year” şi “European Tax Policy Firm of the Year”. Aceeași publicație ne-a inclus în 2019 în topul firmelor la categoria “Central and Eastern Europe Tax Controversy Firm of the Year”, fiind singura practică din România selectată pentru această categorie, în timp ce în 2017 a inclus echipa noastră în primele 5 firme de litigii fiscale din Europa la categoria “European Tax Disputes Firm of the Year Award”, alături de cele mai mari firme internaționale de avocatură din Europa.

În plus, tot în 2017, publicația Bloomberg a dedicat în cadrul Raportului privind preţurile de transfer un întreg articol unei hotărâri inovatoare obținute de practica noastră în fața instanțelor de judecată din România, sub titlul “Romania’s Hight Court Favors ArcelorMittal În Landmark Transfer Pricing Dispute”.

Ca membru al echipei noastre vei avea oportunitatea de a te specializa într-o arie de drept aflată în permanentă dezvoltare, unde raționamentul juridic inovator și înțelegerea conceptelor economice și fiscale fac parte din activitatea de zi cu zi. În cadrul echipei noastre vei fi tratat ca un coleg, iar nu ca un subaltern, și vei fi mereu încurajat să te dezvolți și să îți exprimi punctul de vedere. Abordăm un stil de lucru flexibil și relaxat, însă pretindem maturitate și suntem exigenți în ceea ce privește calitatea muncii noastre. Suntem mândri că an de an obținem hotărâri judecătorești de referință în materie fiscală și suntem conștienți că ele sunt rodul excelentei colaborări între toți membrii echipei noastre.

Dacă te regăsești în această filosofie, cu siguranță ai un loc în echipa noastră.

CĂUTĂM AVOCAȚI STAGIARI CARE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ URMĂTOARELE CRITERII
– o bună logică juridică, indiferent de experiența profesională dobândită;
– dorința de a învăța;
– bună cunoaștere a limbii engleze.

OFERIM
– onorariu competitiv;
– mediu de lucru flexibil și plăcut, orientat spre creștere profesională și învățare continuă;
– proiecte de anvergură și lucrul pentru companii de renume internațional;
– colaborarea cu colegi din cadrul societăților membre ale rețelei noastre globale;
– cursuri locale și internaționale;
– diverse alte beneficii – ex. acces la servicii private de sănătate.

CUM SĂ APLICI
Te invităm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail: cristina.anton@bdattorneys.ro

Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o societate de avocați cu peste 50 avocați în România, ce oferă servicii juridice complete, care includ atât servicii de consultanță juridică cât și asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată. Este membră a societăților din grupul Ernst & Young Global Ltd și face parte din rețeaua globală EY Law, în cadrul căreia lucrează peste 2400 de avocați în mai mult de 90 de jurisdicții.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 6 octombrie 2023