1.687 citiri

MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari

MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari pentru ariile de practică de consultanță și litigii, în cadrul Programului de Pregătire Inițială 2023-2027.

Pe parcursul acestui program de pregătire avocații selectați vor lucra în echipe specializate unde se vor familiariza cu abordarea integrată a unei firme full-service de top, vor aprofunda pregătirea juridică în diverse domenii ale dreptului prin participarea la proiecte complexe, vor învăța cum să gestioneze munca în echipe interdisciplinare și cum să se afirme pe piața avocațială ca adevărați lideri în domeniu.

PROFILUL CANDIDATULUI
– are cunoștințe juridice temeinice;
– stăpânește bine limba engleză;
– lucrează bine în echipă;
– are capacitate de analiză și atenție la detalii;
– are bune abilități de comunicare;
– este energic și animat de curiozitate profesională în tot ceea ce ține de inovație în drept și afaceri.

Așteptăm CV-urile la adresa de email: [email protected]

Interviul va avea loc la sediul Mușat & Asociații din București, Blv. Aviatorilor nr. 43.

DESPRE MUȘAT & ASOCIAȚII
Numele Mușat & Asociații este sinonim cu excelența în practica avocaturii de business din România. De peste 30 de ani, Muşat & Asociaţii asistă cele mai dinamice companii naționale și multinaționale care activează în România. Echipa de avocați beneficiază de vasta experiență a firmei în numeroase tranzacții complexe precum și în litigii și arbitraje de referință, oferind servicii juridice integrate printr-o abordare multidisciplinară. Publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500, LMG, etc.) recomandă cu regularitate Muşat & Asociaţii ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business.

Anunţul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 decembrie 2023