1.332 citiri

ANTICO & PARTNERS recrutează avocat | Litigii


Societatea Civilă de Avocați ANTICO & PARTNERS SPRL recrutează avocat litigant.

Vrei să faci parte dintr-o echipă tânără, dar experimentată, formată din oameni pasionați de profesie?
Ești o persoană proactivă, care își dorește să își continue și dezvolte cariera în cadrul unei societăți de avocați cu experiență internațională, pentru care dezvoltarea continuă este un principiu profesional?
Ești o persoană responsabilă, organizată, echilibrată și un bun comunicator?
Știi limba engleză, limbaj juridic, scris și vorbit, cel puțin la nivel mediu?
Ai experiență ca litigant de (cel puțin) doi ani (acumulată după examenul de definitivat) în domeniile comercial, achiziții publice, insolvență și contencios administrativ?
Ai lucrat anterior într-un mediu corporate?
Ești dinamic(ă) și flexibil(ă), știi să îți eficientizezi munca și ai capacități de structurare și sintetizare a ideilor, știi să identifici și să interpretezi jurisprudența relevantă și deții experiență în reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată?

Limba italiană este un atu, dar nu un criteriu eliminatoriu.

Dacă ai simțit că cele de mai sus te descriu, te așteptăm să ne trimiți CV-ul la office@antico.ro
Te rugăm să ai în vedere că este posibil ca la interviu să ți se solicite să susții un test de evaluare a cunoștințelor.

CINE SUNTEM
Societatea noastră se află pe piață de peste 10 ani şi este constituită dintr-o echipă de avocați cu experiență internațională și/sau cu experință în cadrul unor societăți de avocați de renume.
Ne ghidăm activitatea profesională țintind la cele mai înalte standarde profesionale și la o înțelegere integrată a aspectelor juridice în business.

Ne desfășurăm activitatea în mai multe domenii, dintre care, cu titlu exemplificativ, civil, societar și comercial, achiziții publice, administrativ, fiscal, insolvență și faliment, imobiliar, muncii, proprietate intelectuală.
Datorită specificului mandatelor noastre, avem colaborări, printre altele, cu colegi avocați și experți din domenii adiacente din România, Italia și Republica Moldova.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 8 martie 2024