1.036 citiri

FIRON BAR-NIR recrutează avocat | Litigii

Societatea de avocați internațională FIRON BAR-NIR își mărește echipa și recrutează avocat cu 2-5 ani experiență pentru a se alătura departamentului de litigii.

CERINȚE
– cunoștințe teoretice extinse și experiență practică în domeniul dreptului civil, dreptului procesual civil, dreptului administrativ și contenciosului administrativ;
– cunoştinţele teoretice și experienţa practică în domeniul procedurilor de prevenire a insolvenței și de insolvență (restructurare, insolvență, reorganizare și lichidare) reprezintă un plus;
– cunoașterea limbii engleze reprezintă un plus;
– bun comunicator, persoană energică, cu spirit de lucru în echipă, preocupat de perfecționarea profesională permanentă.

BENEFICII
Firon Bar-Nir este o societate de avocați internațională a cărei activitate se desfășoară atât în Europa, cât și în Orientul Mijlociu și Asia, și este axată pe identificarea și implementarea de soluții inovatoare adaptate cerințelor specifice ale fiecărui client sau proiect în contextul internaționalizării afacerilor.
Pentru noi, persoana fiecărui membru al echipei este în centrul atenției, iar crearea și păstrarea unui mediu de lucru prietenos consituie o prioritate. Avocații noștri sunt implicați în mod constant în activitățile care presupun contact direct cu clientul. Opinia profesională a fiecărui avocat este binevenită.
Firon Bar-Nir pune accent pe stabilitatea echipei și valorizează colaborarea de lungă durată, urmărind să asigure perspectiva și mijloacele unei dezvoltări profesionale constante.

Candidații sunt invitați să depună cererile prin email la adresa [email protected] până la data de 15 aprilie 2024.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 8 aprilie 2024