216 citiri

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv | Litigii

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE AVOCAŢI MITEL & ASOCIAŢII!

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocat cu experienţă care să se alăture echipei sale de Litigii şi Soluţionare a disputelor.

DESCRIEREA SOCIETĂŢII
Mitel & Asociaţii este o societate de avocatură cu servicii complete, fiind recunoscută drept una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, care oferă asistenţă juridică unei game vaste de clienţi locali şi internaţionali, inclusiv corporaţii, instituţii financiare, instituţii guvernamentale şi persoane fizice. Prestăm servicii juridice la cele mai înalte standarde de calitate, pe baza vastei noastre experienţe, care implică proiecte majore ce acoperă o gamă largă de activităţi juridice. Departamentul nostru de Litigii are o experienţă solidă de peste 25 de ani în reprezentarea companiilor multinaţionale şi naţionale în probleme complexe de soluţionare a litigiilor din România.

Aceasta reprezintă o oportunitate excelentă pentru un avocat dinamic de a face parte dintr-o echipă de profesionişti apreciaţi, ale căror valori sunt excelenţa, dedicarea şi spiritul de echipă.

CERINŢE
– 3-5 ani de experienţă profesională ca avocat specializat în soluţionarea litigiilor, cu accent pe litigiile comerciale şi administrative;
– cunoştinţe solide de drept, de procedură civilă şi aptitudini solide în materie de litigii;
– abilităţi excelente de cercetare şi analiză;
– capacitatea de a lucra în echipă, cu o atitudine proactivă şi o abordare pozitivă a muncii;
– cunoaşterea limbii engleze.

DESCRIEREA POSTULUI
Postul va implica gestionarea litigiilor, redactarea actelor procedurale, reprezentarea în faţa instanţelor, a parchetelor şi a altor organe jurisdicţionale sau de control, interacţionarea cu clienţii, precum şi responsabilităţi de gestionare a tuturor aspectelor până la finalizarea litigiului.

Postul de avocat specializat în Litigii este cu normă întreaga, cu prezenţă la biroul situat în Bucureşti.

BENEFICII
– onorariu motivant;
– proiecte complexe;
– oportunitatea de a lucra şi de a vă dezvolta într-un mediu profesional dinamic.

Candidaţii care îşi doresc o dezvoltare profesională intensă într-un mediu de lucru profesionist, motivant şi prietenos, în care sunt promovate excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să îşi trimită CV-ul la adresa [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 octombrie 2024