1.158 citiri

VOICU, GEORGESCU & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv

VOICU, GEORGESCU & ASOCIAȚII SCA, recrutează un avocat definitiv, cu o solidă pregătire academică, persoană cu spirit antreprenorial, capabilă să lucreze cu ușurință atât cu colegii, cât și cu clienții firmei și care este interesat pentru dezvoltarea continuă a carierei în special în ariile de practică precum litigii și consultanță în următoarele domenii: dreptul muncii, ONG -uri și organizații patronale, achiziții publice, protecția consumatorului, contrate civile și comerciale, drept societar.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– avocat definitiv (2 – 4 ani experiență de la admiterea în barou);
– deține cunoștințe solide de drept civil, comercial și dreptul muncii, legislație achiziții publice și protecția consumatorului;
– foarte bune cunoștințe de limba engleză; o limbă străină suplimentară reprezintă un avantaj;
– motivație și perseverență în dezvoltarea carierei de avocat;
– implicare și spirit de echipă, abilități de consolidare a relațiilor cu clienții, excelente capacități de comunicare, flexibilitate, adaptabilitate și proactivitate;
– raționament juridic solid, foarte bune abilități de scriere juridică, atât în limba română, cât și în limba engleză;
– dorință de a lucra în cadrul unei echipe profesioniste care se află într-o permanentă dinamică.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu avantajos;
– un loc de muncă stabil într-o companie în plină dezvoltare;
– posibilitate de dezvoltare reală din punct de vedere profesional într-un mediu prietenos;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională interdisciplinară în care sunt valorizate soluțiile și abordările inteligente, inovația şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție la adresa: [email protected] în atenția dlui. Octavian Georgescu.

DESPRE VOICU, GEORGESCU ȘI ASOCIAȚII SCA (VGA LAWYERS)
VOICU, GEORGESCU ȘI ASOCIAȚII este o societate de avocatură dinamică și flexibilă care activează în aria de practică a dreptului afacerilor.
Avocații parteneri din cadrul VGA Lawyers au peste 20 de ani de experiență profesională și se bucură de o reputație excelentă. Un punct particular al acestora constă în faptul că de-a lungul ultimilor ani au fost în mod constant implicați în proiecte de anvergură ale unor structuri corporative cu renume în România și în străinătate, fiind permanent la curent cu nevoile din piața serviciilor avocaturii de business.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 iunie 2024