475 citiri

KREDYT INKASO recrutează avocat

KREDYT INKASO îşi extinde echipa şi recrutează un avocat (Entry – Middle Level).

CANDIDATUL IDEAL
– este o persoană organizată şi responsabilă în soluţionarea sarcinilor repartizate;
– are cunoştinţe teoretice în materia dreptului societar, bancar, civil și procesual civil;
– experienţa în industria colectării/recuperării de creanţe şi reprezentare în instanţa de judecată reprezintă un avantaj;
– are cunoştinţe de limba engleză: nivel mediu;
– are cunoştinţe de operare PC – pachetul MS office la nivel avansat.

DESCRIEREA JOBULUI
– întocmirea tuturor documentelor şi actelor procedurale necesare în relaţia cu Executorii Judecătoreşti, Lichidatorii Judiciari, Instituţiile şi autorităţile statului, pentru cazurile administrate;
– monitorizarea şi gestionarea procedurilor legale în dosarele alocate;
– acordarea asistenţei legale privind cazurile din portofoliul administrat;
– asigurarea reprezentării în instanţă în dosarele alocate.

CE OFERIM
– onorariu motivant;
– posibilitatea de a lucra într-un mediu relaxat, cu o echipă tânără;
– oportunitatea de a dobândi experienţă în varii domenii ale dreptului;
– îndrumare profesională în rezolvarea tuturor situaţiilor care se ivesc în desfăşurarea activităţii.

DESCRIEREA COMPANIEI
KREDYT INKASO este unul dintre liderii pieţei de colectare creanţe din Polonia, încă din anul 2001 şi totodată, unul dintre cele mai mari grupuri de investiţii din Europa. În prezent, îşi desfăşoară activitatea în ţări precum Polonia, Rusia, România şi Bulgaria.

ÎNCEPÂND DIN 2001, suntem prima companie din Polonia ce a investit în portofoliile de credite neperformante.

Prin înscrierea la această poziţie vă exprimaţi acordul că datele dvs cu caracter personal să fie colectate, prelucrate şi stocate de către Kredyt Inkaso Investments RO S.A. în scopul înscrierii în baza de date, a recrutării şi/sau selecţiei pentru poziţia/poziţiile deschise la care aţi aplicat în vedere unui post disponibil în cadrul Kredyt Inkaso Investments RO S.A., realizarea unor rapoarte statistice asupra forţei de muncă, precum şi autorităţilor publice, în baza legislaţiei în vigoare. Aceste informaţii vor fi stocate în baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. şi pot fi transmise/portate partenerilor, împuterniciţi ai operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societăţi ce au ca obiect “activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă”, acreditate pe servicii de mediere a muncii.
Sunteţi de acord ca aceste date cu caracter personal să fie stocate timp de 3 ani, având dreptul de a solicita accesul la datele dvs cu caracter personal, rectificarea, ştergerea, restricţionarea prelucrării sau portabilităţii acestora printr-o cerere scrisă transmisă pe adresa de email [email protected] sau prin poştă la adresa Bulevardul Decebal, nr. 25-29, et. 8, clădirea Olympia Tower, Bucureşti, sector 3.
Kredyt Inkaso Investments RO S.A. precum şi împuterniciţii operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societăţi ce au ca obiect “activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă”, acreditate pe servicii de mediere a muncii pot colecta, prelucra şi stoca următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, vârsta, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresa de domiciliu/reşedinţă), conturi personale şi profesionale de pe platforme de socializare, experienţa profesională, ocupaţie, venit şi/sau aşteptări de venit, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.
Kredyt Inkaso este operator autorizat de date cu caracter personal cu numărul 27447.
Sunteţi de acord să participaţi la procesul de recrutare şi selecţie (interviuri: faţă în faţă şi/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – dacă este cazul, testare psihologică, recomandări de la foştii angajatori etc.) în vederea completării dosarului de recrutare şi selecţie care va fi prelucrat şi stocat în baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. şi/sau împuterniciţilor operatorului de date cu caracter personal ai Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Prin aplicarea la acest anunţ de recrutare înţeleg şi sunt de acord ca datele mele cu caracter personal precum numele, prenumele, imaginea mea, precum şi alte date furnizate în CV (adresă, număr de telefon, data de naştere, adresa de email etc.) vor fi colectate de Kredyt Inkaso Investments RO S.A. – operator autorizat de date cu caracter personal cu numărul 27447, în scopul procesului de recrutare.
Sunt de acord să particip la procesul de recrutare şi selecţie (interviuri: faţă în faţă şi/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – dacă este cazul, recomandări de la foştii angajaţi etc. în vederea completării dosarului de recrutare şi selecţie care va fi prelucrat şi stocat în baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Înţeleg că datele mele cu caracter personal vor fi colectate în condiţii de siguranţă, pentru a proteja confidenţialitatea şi vor fi stocate timp de 3 ani şi că îmi pot retrage consimţământul în orice moment. Retragerea consimţământului nu afectează legalitatea procesării conform consimţământului înainte de retragerea acestuia.

Cei interesaţi pot transmite CV-ul la adresa de e-mail: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 3 octombrie 2024