3.203 citiri

LIDERI PENTRU JUSTIȚIE organizează Program de leadership pentru tineri juriști din România


Apel la candidaturi LIDERI PENTRU JUSTIȚIE 2016 – Program de leadership pentru tineri juriști din România.

Vrei sa devii lider în profesia ta? Vrei sã-i inspiri pe cei din jur? Vrei sã aduci o schimbare? Vrei sã faci parte dintr-o comunitate de peste 100 de tineri juriști cu aceleași valori?

Apelul la candidaturi pentru ediția a 7-a a programului Lideri pentru Justitie este acum deschis! Vor fi selectați 20 de tineri juriști cu potențial de lider și motivați sã se implice!

Programul este deschis tinerilor profesioniști aflați în primii 5 ani de carierã juridicã (avocați, judecãtori, procurori, juriști în ONG sau companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție, etc.), masteranzilor, precum și studenților la drept în ultimul an de studiu.

Lideri pentru Justiție 2016 va îngloba șase sesiuni de training, o întâlnire anualã a absolvenților, discuții deschise cu profesioniști din domeniul juridic, implementarea unui proiect de grup și o vizitã de studiu la Berlin.

Dosarul de candidaturã în limba româna trebuie sã conținã un CV, o scrisoare de motivație de o paginã și un eseu de maxim 2 pagini o schimbare pe care ai dori sã o aduci sistemului de justiție din Romania: identificã o problemã, alege o schimbare și descrie ce ar presupune și cum ar trebui sa arate sistemul/societatea dupã implementarea acesteia.

Termenul limita de trimitere a candidaturilor este 18 octombrie 2015, ora 23:59.

Toate costurile legate de program, cu excepția transportului în România, vor fi acoperite de cãtre Fundația Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est (www.kas.de/rlpsee).

Pentru mai multe detalii consultați documentele atașate, vizitați pagina dedicată programului, canalul de Youtube și pagina de Facebook.