4,740 citiri

BRD recrutează consilier juridic | Contracte de credit & garanţie

BRD

BRD – Groupe Société Générale recrutează consilier juridic specializat în redactarea şi negocierea contractelor de credit şi de garanţie în cadrul echipei juridice din Bucureşti.

RESPONSABILITĂŢI PRINCIPALE
– redactează, negociază şi validează din punct de vedere juridic contracte de credit şi de garanţie pentru clienţi corporate;
– emite opinii juridice cu privire la aprobările corporative ale clienţilor cu care se încheie contractele de credit şi de garanţie;
– formulează puncte de vedere pentru soluţionarea oricăror altor problemele juridice specifice activităţii de redactare şi negociere a contractelor de credit şi de garanţie.

CUNOŞTINŢE ŞI EXPERIENŢĂ
– studii superioare finalizate în domeniul juridic;
– experienţă de minim 3 ani ca avocat sau consilier juridic;
– expertiză juridică în domeniul de creditare bancară reprezintă un avantaj;
– cunoştinţe de limba engleză.

Candidaţii interesaţi pot trimite CV-ul însoţit de specificarea denumirii postului la adresa de e-mail: recrutare@brd.ro

DESPRE BRD
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume.
Valorile prin care ne-am dobândit soliditatea şi pe care ne-am construit brandul sunt:
Jucători de echipă: toţi cei aproximativ 8.800 de angajaţi funcţionăm ca un tot, ne sprijinim iniţiativele şi colaborăm eficient. Doar aşa, putem să creştem gradul de satisfacţie al celor 2,3 milioane de clienţi pe care îi avem.
Inovativi: zi de zi interacţionăm cu clienţii noştri ca să aflăm cum preferă să-şi facă operaţiunile sau cum planurile lor pot prinde viaţă cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grijă ca oferta comercială să răspundă cât mai bine nevoilor şi comportamentelor lor.
Adaptabili: avem forţa necesară pentru a demonstra că ne putem adapta şi chiar reuşi cu succes într-un mediu de multe ori dificil, cu rigori şi riscuri în permanentă schimbare. Ne înţelegem meseria şi o practicăm cu responsabilitate.
Profesionişti: suntem diverşi din punct de vedere al talentelor, al cunoştinţelor şi al abilităţilor, ne prefectionam permanent şi căutăm să ne respectăm întotdeauna responsabilităţile faţă de echipa în care lucrăm şi clienţii pe care îi servim.

PE SCURT
4 valori ce ne ghidează la nivel de grup: responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipă.
7 competenţe unice pentru toţi salariaţii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contribuţie la strategie.

AI UN LOC ÎN ECHIPA NOASTRĂ DACĂ
– demonstrezi spirit antreprenorial, îţi plac provocările şi eşti un jucător de echipă;
– îţi doreşti să îţi dezvolţi continuu competenţele şi abilităţile, îţi place să  înveţi din experienţele avute, căutând progresul;
– îţi susţii colegii în propria dezvoltare, fiind disponibil şi arătând respect faţă de ei.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 2 mai 2019