3,540 citiri

CIURARU, LOHAN, MANOLE & ASOCIAȚII recrutează avocați

sigla

S.C.P.Av. CIURARU, LOHAN, MANOLE & ASOCIAȚII își mărește echipa: recrutează un avocat definitiv sau stagiar, specializat în consultanță de drept comercial și un avocat definitiv pentru litigii de drept civil și drept comercial.

Pretindem să manifești seriozitate profesională, integritate morală, spirit căutător, adaptabil și comunicativ, doritor de a lucra într-o echipă care împărtășește aceleași valori profesionale, care apreciază necesitatea de a lucra într-un mod organizat. Dacă oscilezi între munca de instanță și cea de consultanță, te vom sprijini să-ți descoperi adevărata vocație.

Pentru a aplica trebuie să deții bune cunoștințe teoretice ale dreptului comercial și civil, precum și ale procedurii civile, cunoscător al limbii engleze scris/vorbit, familiarizat cu limbajul juridic în această limbă.

Constituie avantaje cunoașterea dreptului insolvenței, a dreptului fiscal și administrativ, ca și cunoașterea limbii franceze.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită cv-ul, redactat în limba română și engleză, la adresa de e-mail: office@legal-clm.ro

Examinarea se va face, după trierea preliminară, pe bază de interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 24 iulie 2019