4.790 citiri

RADU & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv | Dreptul muncii


EY Law

RADU & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv pentru practica de Dreptul Muncii.

DESPRE NOI
Radu și Asociaţii SPRL este o societate de avocați ce oferă servicii juridice complete, care includ atât servicii de consultanță juridică cât și asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, având o practică solidă în domeniul Dreptului Muncii. Radu și Asociații SPRL este membră a societăților ce fac parte din grupul Ernst & Young Global Ltd și face parte din rețeaua globală de servicii juridice EY Law în cadrul căreia lucrează peste 2.300 de avocați în 84 de țări.

Echipa noastră de avocați specializați oferă asistență juridică cu privire la relații individuale și colective de muncă, atât pentru companii private cât și pentru cele din sectorul public și este implicată în proiecte multi-jurisdicționale și multidisciplinare împreună cu echipe specializate din cadrul rețelei globale EY Law.

Experiența noastră a fost recunoscută de piață și de publicații internaționale. Chambers Global 2019 a recunoscut practica noastră de Corporate/M&A în timp ce Chambers Europe 2019 a plasat practica noastră de Controverse Fiscale pe banda 1. Totodată, The Legal 500 Europe, Middle East and Africa 2019 a premiat practica noastră de Drept Comercial, Drept Societar și M&A precum și pe cea de Controverse Fiscale.

ROLUL TĂU
Ca membru al echipei noastre vei lucra în echipe multidisciplinare, vei fi implicat în dezvoltarea de soluții inovative și vei avea un rol activ în:
– oferirea de consultanță pentru asigurarea conformității cu cerințele legislației muncii în legătură cu o multitudine de aspecte legate de încheierea, derularea și încetarea raporturilor de muncă;
– efectuarea de analize de tip due diligence în cadrul proiectelor de M&A și oferirea de consultanță în cazul transferului de angajați;
– redactarea de analize juridice și a documentației specifice relațiilor de muncă (contracte individuale de muncă, contracte colective de muncă, regulamente interne, documentație de concediere etc.);
– derularea și implementarea proiectelor de flexibilizare a muncii și acordare a beneficiilor;
– oferirea de consultanță în proiecte de mobilitate a forței de muncă;
– colaborarea cu colegii specializați în serviciile de asistență persoane fizice (impozit pe venit, contribuții de asigurări sociale, imigrare).

CANDIDATUL IDEAL
– ești avocat definitiv (experiența de lucru în cadrul unei societăți de avocați reprezintă un avantaj);
– ai experiență în oferirea de consultanță în domeniul dreptului muncii;
– stăpânești limba engleză la un nivel avansat;
– îți dorești să te dezvolți profesional într-o echipă de avocați tineri și profesioniști.

CUM SĂ APLICI
Așteptăm CV-urile (fără scrisori de intenție) la adresa: office@ra-law.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 10 februarie 2020