3,049 citiri

PAVEL, MĂRGĂRIT & ASSOCIATES recrutează senior associate lawyer | Consultanță

PAVEL, MĂRGĂRIT & ASSOCIATES recrutează Avocat Senior (Senior Associate Lawyer) pentru a se alătura echipei noastre de Consultanţă (Corporate, Commercial and M&A/Banking and Finance).

Acordăm clienților noștri servicii juridice complete prin menținerea unor înalte standarde profesionale într-o gamă largă de industrii.

Ca Senior Associate Lawyer în cadrul Departamentului de Consultanţă (Compliance, Corporate, Commercial and M&A/Banking and Finance) vei lucra în proiecte variate: drept corporatist, dreptul afacerilor, fuziuni şi achiziţii, due-dilligence, memorandum-uri, contracte de finanţare, contracte de garantare (security documents), revizuire de contracte, asocieri în participaţiune, opinii juridice, day-to-day consultancy şi alte aspecte de dreptul afacerilor, reprezentând clienții noștri, în marea majoritate persoane juridice – companii locale și internaționale, persoane fizice reputabile, atât la nivel local, cât și la nivel internațional.

Vei lucra direct cu clienţii noştri şi vei avea un rol de coordonare a proiectelor şi a aspectelor cheie ale acestora fiind implicat/a şi în proiecte cross-border.

Dosarele în care vei lucra sunt dosare complexe, interesante, care îți vor acorda posibilitatea să te dezvolți într-o echipă de profesioniști.

Ne dorim să ai cunoștințe temeinice de drept civil, drept corporatist, dreptul afacerilor și experiență anterioară de lucru în societăți de avocatură cu mandate diverse și în dosare complexe.

Activitatea constă în asigurarea asistenței şi reprezentării clientului, de la procesul de analizare a proiectului și identificarea soluției legale pentru client, până la redactarea tuturor documentelor dosarului într-o manieră profesionistă și eficientă, revizuirea acestora și asigurarea asistenței și reprezentării clientului în faţa partenerilor contractuali.

În echipa noastră vei avea oportunitatea să îți aduci aportul în proiecte complexe din diverse industrii, lucrând cu clienți de calibru înalt din domeniile respective.

Ca Senior Associate Lawyer vei fi implicat și în procesul de ofertare, de pregătire a estimărilor, a ofertelor de servicii juridice și vei avea contact direct cu clienții existenți sau cu potențiali clienți. Vei fi totodată implicat în asigurarea de coaching și mentoring pentru avocații Associate și Junior și vei avea obiective clare de performanță, bonusuri și evaluări anuale.

* În perioada imediat următoare, dat fiind pandemia de Covid 19 și măsurile restrictive impuse de Ministerul Sănătății, interviul se va ține online prin teleconferinţă/Skype.

* Pentru colaborările ce vor începe pe perioada pandemiei de Covid 19, lucrul se va efectua de acasă remote, societatea asigurând toate condițiile necesare (echipamente, conectivitate, acces email, etc).

EXPERIENȚĂ NECESARĂ
– peste 7 ani experiență în mandate de consultanţă în cadrul unor societăți de avocatură de prestigiu;
– abilități avansate de comunicare și scriere juridică în limba engleză;
– capacitate de scriere cu acuratețe, rezolvarea de probleme, loialitate, dedicație, dorință de muncă, integritate;
– gândire structurată și juridică, experiență în lucrul cu clienți și mandate internaționale, abilitatea de a-ți prioritiza și eficientiza timpul de lucru atunci când lucrezi în proiecte urgente, focusat pe client și pe obiectivele acestuia, etică profesională, persoană adaptabilă şi flexibilă;
– cunoștințele şi abilitatea de a aborda fiecare tranzacție/dosar din start până la finalizare, lucrând alături de clienții noștri pentru a te asigura că obiectivele acestora au fost atinse pe deplin.

DESPRE PAVEL, MĂRGĂRIT & ASOCIAȚII
Echipa Pavel, Mărgărit & Asociații este formată din avocați specializați în diverse arii de practică, care oferă clienților servicii juridice peste așteptări. Societatea abordează cazurile cu maxim profesionalism și dedicație, scopul final fiind atingerea obiectivelor clienților, rezultatele fiind unele de excepție. Printre clienții companiei se află multinaționale, companii autohtone, cu cifra de afaceri de zeci de milioane de euro și persoane fizice reputabile atât pe plan local cât și internațional. Proiectele de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, Pavel, Mărgărit & Asociații s-a situat în acest an pe poziții de top în mai multe arii de practică în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură este recunoscută totodată la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2019. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution.

Echipă tânără, primitoare, atmosferă de lucru plăcută, seriozitate.

Aplică cu un CV și vino să ne cunoști!
Trimite CV – ul tău la adresa noastră de email: office@avocatpavel.ro
Menționează în titlul emailului poziția pentru care ai aplicat (Ex: Senior Associate Lawyer – Consultanţă)

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 13 aprilie 2020