716 citiri

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie buna de dezvoltare personala / profesionala, intrucat vei lucra cot la cot cu antreprenori si consultanti smart, cat si cu clienti din multiple domenii.

Daca esti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tau.

PE CINE CAUTAM
– studii in domeniul juridic finalizate;
– experienta relevanta in functia de data protection officer / compliance officer / jurist de minim 6 luni
– constituie un avantaj experie ta / cunostintele in IT; ( cumulate pentru functiile mentionate anterior );
– cunostinte avansate de legislatie privind protectia datelor cu caracter personal ( Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– cunostinte operare PC ( Microsoft Office ) si de realizare a prezentarilor;
– limba engleza- nivel mediu / avansat, scris si vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simt de raspundere, capabil sa lucreze eficient;
– abilitati de analiza si sinteza;
– impartialitate;
– fire analitica pentru a identifica riscuri la nivelul activitatii unei companii si de a propune masuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilitati de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, initiativa, atitutidine pozitiva;
– experienta in administrarea comunicarii profesionale cu consultantii externi, autoritatile de supraveghere si institutii publice.

CE VA FACE
– ofera consultanta si suport in procesele de evaluare si implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de imbunatatire a proceselor din activitate; evalueaza riscurile la care poate fi supusa compania in activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizeaza si verifica conformitatea operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizeaza respectarea prevederilor GDPR, a altor dispozitii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protectia datelor si a politicilor companiei în ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilitatilor si actiunile necesare si de formare a personalului implicat in operatiunile de prelucrare, precum si auditurile aferente;
– redacteaza contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifica si validezi din perspectiva protectiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaboreaza inventarul si detine un registru al operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societatii;
– informeaza, consiliaza și emite recomandări in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal;
– implementeaza si monitorizeaza cerintele impuse cu privire la protectia datelor cu caracter personal;
– participa in mod activ la realizarea evaluarilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 30 martie 2022