TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Senior Associate | Technology, IP & Data Privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking a Senior Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– 3-5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance)could be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 28 noiembrie 2022

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat sau consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– este avocat sau consilier juridic definitiv, are vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– are abilităţi analitice şi de sinteză, intuiţie şi imaginaţie bazată pe cunoaştere;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă cu dorinţa de perfecţionare juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT, Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.

Ca viitor colaborator, va primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor/colaboratorilor.
Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 octombrie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Senior Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking a Senior Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– 3-5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance)could be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 octombrie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking an Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking an Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest.

WE ARE LOOKING FOR A PURPOSE DRIVEN PERSON WHO HAS
– 0-1 years of professional experience;
– previous expertise in Technology, IP and Data Privacy would be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– the chance to work in a professional environment, exceptional opportunities for career growth, as well as a strong learning and development culture;
– fast paced environment and a diverse team with great mentoring opportunities;
– attractive remuneration package;
– a combination of great jobs to work on;
– great colleagues to work with;
– relevant professional development and training;
– flexible workplace and work environment.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 octombrie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa office@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză- nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 22 septembrie 2022

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat sau consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– este avocat sau consilier juridic definitiv, are vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– are abilităţi analitice şi de sinteză, intuiţie şi imaginaţie bazată pe cunoaştere;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă cu dorinţa de perfecţionare juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT, Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.

Ca viitor colaborator, va primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor/colaboratorilor.
Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 septembrie 2022

NNDKP is recruiting lawyer | Data protection

NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN is recruiting lawyer | Data Protection.

We are looking for talented and highly-motivated lawyers with a strong professional background, communication and analytical skills, ready to embark on a great career as leading environment lawyers, and be part of some very exciting and ground-breaking projects.

Our team designs and deploys commercially sound and „ready-to-roll” legal strategies that prevent or mitigate our clients’ exposure to increasingly stringent environment law matters.

We guide the entire range of commercial entities, and not only from visibly polluting industries, but also isolate and deal with real concerns that may be set out by regulations and policies related to compliance and operational risks faced during regular business or transactional projects.

REQUIREMENTS
– 2-3 years of professional experience;
– involvement in projects with environmental and regulatory matters and/or data protection component is a plus;
– very good knowledge of civil and administrative law;
– very good command of English; an additional foreign language is a plus;
– experience in data protection and privacy matters is a plus;
– pro-active attitude, team player.

If you are interested in joining a successful team, please enter your resume to our Career page on the website or send your resume to our HR Director at: Ruxandra.Teodorescu@nndkp.ro
If this role isn’t quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) is a pioneer of business law in Romania.

For over 30 years, our team has contributed to myriads of deals and projects in Romania, helping corporations, financial institutions, private equity funds and entrepreneurs from diverse industries move forward with their business initiatives.

Over 140 lawyers & tax & IP counsellors, supported by 70 business services professionals, working in Bucharest and our regional offices, offer integrated legal and tax advice across virtually all industry sectors, including in innovative and niche sectors.

A 6 time winner of the “Law Firm of the Year in Romania” award by Chambers Europe – an extraordinary performance on this market, NNDKP represents Romania in some of the most prestigious international professional networks – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – and is a founding member of SEE Legal, having also established strong connections with leading international law firms.

Today, NNDKP is an entrepreneurial success story whose narrative thread follows natural evolution, adapted to the dynamics of the Romanian business environment. We invite you to watch our story in a video that captures our evolution and celebrates our achievements, available here. To learn more about us, please visit our LinkedIn profile. For more information about our Environment and Data protection Practice, please visit https://www.nndkp.ro/what-we-do/legal-counseling/data-protection/ and https://www.nndkp.ro/what-we-do/legal-counseling/environment/.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 iunie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/ profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză – nivel mediu/ avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectiva protectiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 13 iunie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking an Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking an Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest.
We are looking for a purpose driven person who has:
– 0-1 years of professional experience;
– previous expertise in Technology, IP and Data Privacy would be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– the chance to work in a professional environment, exceptional opportunities for career growth, as well as a strong learning and development culture.
– fast paced environment and a diverse team with great mentoring opportunities.
– attractive remuneration package.
– a combination of great jobs to work on.
– great colleagues to work with.
– relevant professional development and training.
– flexible workplace and work environment.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 8 iunie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Senior Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking a Senior Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– 3-5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance)could be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 8 iunie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală / profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer / compliance officer / jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa / cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleza- nivel mediu / avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validezi din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 9 mai 2022

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer ( associate or senior ) willing to join our Data Protection practice.
The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills ( MS Office );
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter ( in English ) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by March 31st, 2022.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 11 aprilie 2022

SUCIU – Employment and Data Protection Lawyers is looking for a Senior Associate

SUCIU – Employment and Data Protection Lawyers is looking for a Senior Associate | Employment & Data Protection.

Are you passionate about employment law and GDPR? Willing to think outside the box? Eager to work in a relaxed environment where trust replaces micromanagement?

Then make sure you send your CV to: info@suciu-employmentlaw.ro

We are hiring a senior associate with 5 to 8 years of experience in employment law and/or data protection and full professional proficiency in English. Strong German skills are a plus.

You will be advising clients in Romania and the United Arab Emirates, while working in a Hybrid Work Model (in-office and remote work) from Bucharest and Dubai.

We can’t wait to welcome you in our team!

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 30 martie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie buna de dezvoltare personala / profesionala, intrucat vei lucra cot la cot cu antreprenori si consultanti smart, cat si cu clienti din multiple domenii.

Daca esti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tau.

PE CINE CAUTAM
– studii in domeniul juridic finalizate;
– experienta relevanta in functia de data protection officer / compliance officer / jurist de minim 6 luni
– constituie un avantaj experie ta / cunostintele in IT; ( cumulate pentru functiile mentionate anterior );
– cunostinte avansate de legislatie privind protectia datelor cu caracter personal ( Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– cunostinte operare PC ( Microsoft Office ) si de realizare a prezentarilor;
– limba engleza- nivel mediu / avansat, scris si vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simt de raspundere, capabil sa lucreze eficient;
– abilitati de analiza si sinteza;
– impartialitate;
– fire analitica pentru a identifica riscuri la nivelul activitatii unei companii si de a propune masuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilitati de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, initiativa, atitutidine pozitiva;
– experienta in administrarea comunicarii profesionale cu consultantii externi, autoritatile de supraveghere si institutii publice.

CE VA FACE
– ofera consultanta si suport in procesele de evaluare si implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de imbunatatire a proceselor din activitate; evalueaza riscurile la care poate fi supusa compania in activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizeaza si verifica conformitatea operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizeaza respectarea prevederilor GDPR, a altor dispozitii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protectia datelor si a politicilor companiei în ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilitatilor si actiunile necesare si de formare a personalului implicat in operatiunile de prelucrare, precum si auditurile aferente;
– redacteaza contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifica si validezi din perspectiva protectiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaboreaza inventarul si detine un registru al operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societatii;
– informeaza, consiliaza și emite recomandări in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal;
– implementeaza si monitorizeaza cerintele impuse cu privire la protectia datelor cu caracter personal;
– participa in mod activ la realizarea evaluarilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 30 martie 2022

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– este avocat sau consilier juridic definitiv, are vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– are abilităţi analitice şi de sinteză;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă, are curiozitate juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT; Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor.
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.

Ca viitor colaborator, vei primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor / colaboratorilor.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 martie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CAUTAM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză- nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi valideaza din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 9 februarie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CAUTAM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţă/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleza- nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire său eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– nonitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi valideaza din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 6 ianuarie 2022

ANTICO & PARTNERS recrutează avocat definitiv

Cu o experiența internațională, Societatea Civilă de Avocați ANTICO & PARTNERS își extinde echipa și recrutează un avocat definitiv în domeniul bancar, regulatory, compliance.

CERINŢE
– avocat definitiv, membru al Baroului Bucureşti;
– cu minim 1 an experiență practică în domeniul bancar (experiența privind activitatea IFN-urile este considerată un avantaj);
– cunoștințe teoretice și practice temeinice de drept societar, contracte între și pentru profesioniști, drept civil, protecția datelor cu caracter personal, regulatory, compliance;
– să fie o persoană deschisă, creativă, pro-activă și cu spirit de echipă;
– capacitate de lucru în echipă, eficienţă, adaptabilitate şi responsabilitate;
– abilitatea de a prioritiza şi eficientiza timpul de lucru şi de a respecta termenele prestabilite;
– bun cunoscător al limbii engleze (scris şi vorbit);
– cunoaşterea limbii italiene poate constitui un avantaj.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de email office@antico.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 noiembrie 2021

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer willing to join our Data Protection practice.

The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– min. 4 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 13 octombrie 2021

ONV LAW recrutează avocat definitiv | Data Protection

ONV LAW recrutează avocat definitiv, cu experiență relevantă de minim 2 ani în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

CE NE DORIM DE LA TINE
– să ai cunoștințe temeinice în materia protecției datelor cu caracter personal și experiență în gestionarea de proiecte complexe pentru clienți multinaționali;
– să ai fluență în limba engleză;
– capacitate bună de analiză și atenție la detalii;
– proactivitate și spirit de echipă;
– disponibilitatea pentru a efectua deplasări, atât în țară, cât și în străinătate;
– experiența în domenii precum corporate, M&A și cunoașterea oricărei alte limbi străine constituie un avantaj.

Vei într-un mediu prietenos, cu o echipă dinamică și orientată spre rezultate, care consiliază preponderent clienți privați români și internaționali, într-o varietate de sectoare industriale.

OPORTUNITĂȚI
– posibilitate de dezvoltare din punct de vedere profesional;
– loc de muncă stabil într-o echipă care valorizează parteneriatele de lungă durată;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă care prețuiește echilibrul dintre viața profesională și viața personală.

Îi rugăm pe cei interesați să trimită un Curriculum Vitae însoțit de o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: office@onvlaw.ro
Doar candidații selectați vor fi contactați pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 august 2021

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/ consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

CANDIDATUL IDEAL
– minim 5 ani vechime în profesia juridică, din care minim 1 an în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– persoană cu experienţă în domeniul corporatist, familiarizată cu organizarea şi funcţionarea entităţilor cu obiect de activitate distinct;
– cunoscător al limbii engleze;
– cu abilităţi tehnice IT necesare pentru activitatea de protecţie a datelor;
– să fi absolvit un curs de specializare acreditat de Autoritatea Naţionala pentru Calificări, iar dacă acesta a fost susţinut de PwC’s Academy – reprezintă un avantaj; se acceptă şi alte certificări, calificări obţinute în acest domeniu;
– este important să aibă abilităţi foarte bune de organizare, comunicare şi relaţionare cu oamenii, cumulat cu capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent şi de a-şi asuma răspunderi proprii, stabilindu-şi priorităţile.

RESPONSABILITĂŢILE
– acordă consultanţă pentru aplicarea planului de conformare propriu al fiecărei companii din Ţiriac Group;
– elaborează personalizat măsurile conform cu Regulamentul general de protecţie a datelor nr. 679/2016 (EU) (RGPD), pentru entităţi diferite, cu organizări diferite şi obiect de activitate distinct;
– se implică activ în procesul de conformare RGPD;
– acordă sprijin responsabilului cu protecţia datelor;
– consiliază conducerea entităţilor şi angajaţii cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– coordonează managementul respectării principiilor RGPD de către entităţile juridice.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa: resurse.umane@tiriacgroup.ro
Persoanele selecţionate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 august 2021

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/ consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

CANDIDATUL IDEAL
– minim 5 ani vechime în profesia juridică, din care minim 1 an în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– persoană cu experienţă în domeniul corporatist, familiarizată cu organizarea şi funcţionarea entităţilor cu obiect de activitate distinct;
– cunoscător al limbii engleze;
– cu abilităţi tehnice IT necesare pentru activitatea de protecţie a datelor;
– să fi absolvit un curs de specializare acreditat de Autoritatea Naţionala pentru Calificări, iar dacă acesta a fost susţinut de PwC’s Academy – reprezintă un avantaj; se acceptă şi alte certificări, calificări obţinute în acest domeniu;
– este important să aibă abilităţi foarte bune de organizare, comunicare şi relaţionare cu oamenii, cumulat cu capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent şi de a-şi asuma răspunderi proprii, stabilindu-şi priorităţile.

RESPONSABILITĂŢILE
– acordă consultanţă pentru aplicarea planului de conformare propriu al fiecărei companii din Ţiriac Group;
– elaborează personalizat măsurile conform cu Regulamentul general de protecţie a datelor nr. 679/2016 (EU) (RGPD), pentru entităţi diferite, cu organizări diferite şi obiect de activitate distinct;
– se implică activ în procesul de conformare RGPD;
– acordă sprijin responsabilului cu protecţia datelor;
– consiliază conducerea entităţilor şi angajaţii cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– coordonează managementul respectării principiilor RGPD de către entităţile juridice.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa: resurse.umane@tiriacgroup.ro
Persoanele selecţionate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 iunie 2021

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ compliance officer/ jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/ cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleză – nivel mediu/ avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectivă protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 14 iunie 2021

SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for a data protection expert

SCHOENHERR_LOGO

SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for a data protection expert.

WE ARE LOOKING FOR
– excellent written and spoken English (a good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– a high level of professional interest in law and dedication to continuous learning and improvement;
– commitment to work in a challenging but rewarding professional environment;
– completed Romanian legal studies (international study experience or economic background is welcomed);
5-6 years of professional experience, with at least 3 years of experience in Data Protection (lawyers and non-lawyers both welcomed);
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, writing and verbal communication skills, and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable;
– outstanding knowledge and proven track record in GDPR matters.

WE OFFER
– interesting and challenging work for renowned clients;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– regular trainings at the Schoenherr Academy and specific trainings held in various CEE countries where we have offices;
– recognized state of the art legal skills. We will constantly help you improve your knowledge and management abilities;
– continuous coaching & mentorship. We are passionate about our work. We will make sure you receive both formal training and as regular mentorship from your manager and others;
– ability to work with an exclusive clientele;
– dynamic and supportive work environment.

Do you possess these qualifications? Are you interested in being part of a successful, growing, career-minded team?
Do you look forward to challenging work with demanding international clients?
If so, we would love to hear from you.

Please send your CV and motivational letter in English to Ana Lupsor at: a.lupsor@schoenherr.eu

For more information regarding our recruitment process and how to apply, please go to www.schoenherr.eu/recruiting-process

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 31 martie 2021

SĂVESCU & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv | Litigii Data Protection

SĂVESCU & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv pentru litigii protecția datelor.

CERINȚE
– receptivitate, reactivitate, rapiditate, precizie, responsabilitate, implicare, concentrare, calm, simțul umorului
– cunoaștere bună a materiei preferate
– cunoaştere bună a limbii engleze
– permis auto

RESPONSABILITĂȚI
– studiu legislație, jurisprudență și doctrină
– redactare cereri, apărări, căi de atac, consultații
– asistență și reprezentare clienți

AVANTAJE
– integrare într-un grup special
– venit motivant
– vizibilitate

INFORMAȚII SUPLIMENTARE
– Echipa
– Confidențialitate

Tip activitate: full-time

CV şi scrisoare de intenţie: office@savescu.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 martie 2020

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un e-mail cu CV-ul tău la adresa: team@decalex.ro

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ compliance officer/ jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/ cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleză – nivel mediu/ avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limită de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectivă GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferenţe;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 3 martie 2021

KINSTELLAR is recruiting a lawyer | TMT & Data protection

KINSTELLAR is recruiting a Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection Lawyer with 3 to 5 years of practical experience.

Kinstellar is the leading law firm in CEE and Central Asia, with 11 offices in 10 countries across the region. The Bucharest office fields over 30 lawyers from its majestic historic monument office in downtown Bucharest, where it has been offering advice on market-leading transactions and clients for years.

Kinstellar is a full-service firm, with particularly strong real estate, employment, M&A/ corporate, finance, competition, private equity, energy and litigation practices. We take on the most complex and high-profile assignments from some of the world’s most successful companies, who expect the highest level of service and expertise. We have built our reputation by exceeding their expectations.

THE IDEAL CANDIDATE WILL MEET THE FOLLOWING CRITERIA
We are looking for associates to practice in our Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection sectors with anywhere from 3 to 5 years of experience, with preference for the any or all of the following skills sets/practice:
– experience in data privacy issues and associated regulatory advice, data commercialisation and information governance (including cybersecurity);
– knowledge of the technology and media industries and up-to-date on the latest developments and innovations in this sector; able to advise on regulatory matters involving TMT;
– practical experience in advising on TMT transactions (projects, M&A, licensing) as well as commercial and digital work.

Very good written and spoken English is a must; knowledge of further foreign languages is an advantage.
If you are looking to take the next step up in your career and make a valued contribution, this is a fantastic opportunity for you to join the leading firm in CEE and be part of our success.

WE OFFER
– professional development in a leading CEE law firm;
– a modern and dynamic work environment;
– development across practice groups and jurisdictions;
– competitive compensation.

INFORMATION FOR THE APPLICANT
As a law firm providing premium legal services, we have a vested interest to ensure that our people have the best opportunities for professional development. We invest significantly in knowledge, learning and professional development.

HOW TO APPLY
Please send your application (CV and Cover letter) in English to Manuela Leptiher, Regional / Bucharest HR Manager at: hr.bucharest@kinstellar.com
Please specify the position you are applying for. Please also note that only shortlisted candidates will be contacted.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 10 februarie 2021

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

CANDIDATUL IDEAL
– minim 5 ani vechime în profesia juridică, din care minim 1 an în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– persoană cu experienţă în domeniul corporatist, familiarizată cu organizarea şi funcţionarea entităţilor cu obiect de activitate distinct;
– cunoscător al limbii engleze;
– cu abilităţi tehnice IT necesare pentru activitatea de protecţie a datelor;
– să fi absolvit un curs de specializare acreditat de Autoritatea Naţionala pentru Calificări, iar dacă acesta a fost susţinut de PwC’s Academy – reprezintă un avantaj; se acceptă şi alte certificări, calificări obţinute în acest domeniu;
– este important să aibă abilităţi foarte bune de organizare, comunicare şi relaţionare cu oamenii, cumulat cu capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent şi de a-şi asuma răspunderi proprii, stabilindu-şi priorităţile.

RESPONSABILITĂŢILE
– acordă consultanţă pentru aplicarea planului de conformare propriu al fiecărei companii din Ţiriac Group;
– elaborează personalizat măsurile conform cu Regulamentul general de protecţie a datelor nr. 679/2016 (EU) (RGPD), pentru entităţi diferite, cu organizări diferite şi obiect de activitate distinct;
– se implică activ în procesul de conformare RGPD;
– acordă sprijin responsabilului cu protecţia datelor;
– consiliază conducerea entităţilor şi angajaţii cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– coordonează managementul respectării principiilor RGPD de către entităţile juridice.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa: resurse.umane@tiriacgroup.ro
Persoanele selecţionate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 decembrie 2020

KINSTELLAR is recruiting a lawyer | TMT & Data protection

KINSTELLAR is recruiting a Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection Lawyer with 3 to 5 years of practical experience.

Kinstellar is the leading law firm in CEE and Central Asia, with 11 offices in 10 countries across the region. The Bucharest office fields over 30 lawyers from its majestic historic monument office in downtown Bucharest, where it has been offering advice on market-leading transactions and clients for years.

Kinstellar is a full-service firm, with particularly strong real estate, employment, M&A/corporate, finance, competition, private equity, energy and litigation practices. We take on the most complex and high-profile assignments from some of the world’s most successful companies, who expect the highest level of service and expertise. We have built our reputation by exceeding their expectations.

THE IDEAL CANDIDATE WILL MEET THE FOLLOWING CRITERIA
We are looking for associates to practice in our Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection sectors with anywhere from 3 to 5 years of experience, with preference for the any or all of the following skills sets/ practice:
– experience in data privacy issues and associated regulatory advice, data commercialisation and information governance (including cybersecurity);
– knowledge of the technology and media industries and up-to-date on the latest developments and innovations in this sector; able to advise on regulatory matters involving TMT;
– practical experience in advising on TMT transactions (projects, M&A, licensing) as well as commercial and digital work;
– very good written and spoken English is a must; knowledge of further foreign languages is an advantage.

If you are looking to take the next step up in your career and make a valued contribution, this is a fantastic opportunity for you to join the leading firm in CEE and be part of our success.

WE OFFER
– professional development in a leading CEE law firm;
– a modern and dynamic work environment;
– development across practice groups and jurisdictions;
– competitive compensation.

INFORMATION FOR THE APPLICANT
As a law firm providing premium legal services, we have a vested interest to ensure that our people have the best opportunities for professional development. We invest significantly in knowledge, learning and professional development.

HOW TO APPLY
Please send your application (CV and Cover letter) in English to Manuela Leptiher, Regional / Bucharest HR Manager at: hr.bucharest@kinstellar.com
Please specify the position you are applying for.
Please also note that only shortlisted candidates will be contacted.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 noiembrie 2020

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

CANDIDATUL IDEAL
– minim 5 ani vechime în profesia juridică, din care minim 1 an în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– persoană cu experienţă în domeniul corporatist, familiarizată cu organizarea şi funcţionarea entităţilor cu obiect de activitate distinct;
– cunoscător al limbii engleze;
– cu abilităţi tehnice IT necesare pentru activitatea de protecţie a datelor;
– să fi absolvit un curs de specializare acreditat de Autoritatea Naţionala pentru Calificări, iar dacă acesta a fost susţinut de PwC’s Academy – reprezintă un avantaj; se acceptă şi alte certificări, calificări obţinute în acest domeniu;
– este important să aibă abilităţi foarte bune de organizare, comunicare şi relaţionare cu oamenii, cumulat cu capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent şi de a-şi asuma răspunderi proprii, stabilindu-şi priorităţile.

RESPONSABILITĂŢILE
– acordă consultanţă pentru aplicarea planului de conformare propriu al fiecărei companii din Ţiriac Group;
– elaborează personalizat măsurile conform cu Regulamentul general de protecţie a datelor nr. 679/2016 (EU) (RGPD), pentru entităţi diferite, cu organizări diferite şi obiect de activitate distinct;
– se implică activ în procesul de conformare RGPD;
– acordă sprijin responsabilului cu protecţia datelor;
– consiliază conducerea entităţilor şi angajaţii cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– coordonează managementul respectării principiilor RGPD de către entităţile juridice.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa: resurse.umane@tiriacgroup.ro
Persoanele selecţionate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 octombrie 2020

B | BRAUN recrutează consilier juridic senior | Legal & compliance officer

Eşti interesat de o provocare într-o companie germană care activează în sectorul medical şi farmaceutic?

Vrei să contribui prin expertiza ta la unul dintre cele mai importante proiecte de investiţii ale Grupului B. Braun?

B | BRAUN recrutează Consilier Juridic Senior (Legal & Compliance Officer) in-house pentru sediul din Timişoara.

Program de lucru: Luni – Vineri, 8 ore/zi.

RESPONSABILITĂŢI
– furnizează servicii juridice interne în vederea luării celor mai bune decizii pentru Companie în relaţiile comerciale şi de afaceri;
– consiliază şi asistă în negocieri reprezentanţii Companiei;
– reprezintă interesele şi apără drepturile legitime ale Companiei în faţa autorităţilor publice, instituţiilor de orice natură, precum şi în faţa oricărei persoane juridice sau fizice, română ori străină;
– analizează şi interpretează prevederile legale în vigoare şi nou apărute pentru a furniza sprijin în ceea ce priveşte implicaţiile şi impactul acestora asupra activităţilor şi operaţiunilor companiei în toate domeniile de activitate relevante (drept comercial, civil, dreptul muncii, domeniul sănătăţii – Legea privind reforma în domeniul sănătăţii, legislaţie relevantă în domeniul medicamentelor de uz uman şi dispozitivelor medicale);
– asigură conformitatea activităţii Companiei în linie cu cerinţele şi ghidurile de Compliance ale Grupului B. Braun;
– redactează şi avizează pentru legalitate toate contractele încheiate de Companie;
– asigură suportul necesar şi redactează documentele pentru zona Corporate (hotărâri AGA, CA, Decizii Administratori, Proceduri Interne etc.);
– întocmeşte documentele legale pentru diverse tranzacţii şi negocieri ale Companiei;
– elaborează proceduri interne.

PROFIL CANDIDAT
– studii superioare (Facultatea de Drept);
– experienţă într-o poziţie similară de minim 9-10 ani;
– experienţă în gestionarea de contracte comerciale;
– înţelegerea legislaţiei din domeniul sănătăţii şi a altor normative relevante;
– cunoştinţe avansate de limba engleză;
– cunoştinţe de operare PC (Microsoft Office);
– carnet de conducere categoria B;
– abilităţi de comunicare şi relaţionare;
– orientare spre soluţii;
– adaptabilitate la schimbare şi îmbunătăţire continuă;
– spirit de echipă;
– analiză şi gândire critică.

OFERIM
– stabilitate profesională şi un mediu de lucru orientat către succes;
– dezvoltare într-o companie aflată într-un proces susţinut de creştere şi extindere;
– un pachet salarial competitiv.

DESCRIEREA COMPANIEI
Grupul B. Braun este unul dintre cei mai mari producători mondiali de dispozitive medicale, produse farmaceutice şi servicii de dializă.
Acesta este prezent în România din anul 1998, acoperind prin activitatea sa arii substanţiale din spectrul sănătăţii pacienţilor, de la producţia de soluţii perfuzabile la servicii performante de dializă, de la echipamente chirugicale de top la dezinfectanţi, de la soluţii de nutriţie la soluţii destinate îngrijirii plăgilor.
B. Braun îşi consolidează prezenţa în România prin construcţia unui nou campus lângă Timişoara. Această locaţie va găzdui o fabrică de soluţii perfuzabile, un centru regional de distribuţie, un centru de servicii analitice şi un centru de servicii globale.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile la adresa: teodor.suhan@bbraun.com
Persoanele selecționate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul Timişoara.

* Anunțul expiră la data de 9 martie 2020

IPGO & Data Protection recrutează consilier juridic / avocat

IPGO & Data Protection recrutează consilier juridic / avocat.

CINE SUNTEM?
IPGO & Data Protection este o societate specializată în consultanță privind protecția datelor cu caracter personal ce activează de peste 10 ani în domeniu, acoperind o gamă largă de sectoare de activitate.

CE CĂUTĂM LA VIITORUL NOSTRU COLEG
– studii superioare juridice;
– cunoştinţe de operare calculator (Microsoft Office, Internet);
– determinare şi orientare spre rezultate;
– atenţie la detalii;
– abilităţi de comunicare şi spirit de echipă.

CE OFERIM?
– salariu motivant;
– mediu de lucru profesionist în cadrul unei echipe unite;
– dezvoltare continuă, participare la conferințe și cursuri de perfecționare.

Persoanele interesate sunt invitate să trimită CV-ul la adresa: office@ipgo.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 12 decembrie 2019

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi stagiari

Mitel & Asociatii

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE AVOCAŢI MITEL & ASOCIAŢII!

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi stagiari având cunoştinţe solide de drept civil/comercial, precum şi o bună cunoaştere a limbii engleze pentru următoarele domenii:
– Corporate & Commercial şi M&A;
– Real Estate & Construction;
– Data Protection;
– Dispute resolution & Litigation.

Anunţul vizează şi tinerii absolvenţi de facultate care au promovat examenul de intrare în profesie.

Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională intensă într-un climat profesional motivant şi prietenos în care se promovează excelenţa şi spiritul de echipă sunt rugaţi să transmită CV-urile la adresa: office@mitelpartners.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 octombrie 2019

KPMG ROMANIA is looking for a data protection officer

MMO

When you choose KPMG as the place to develop your career, you choose to inspire confidence and empower the change around you. KPMG ’s vision is to recruit extraordinary people and build extraordinary professionals.

WE ARE LOOKING FOR A DATA PROTECTION OFFICER (DPO) WHO HAS
– a Law Degree from a leading university;
– at least 4 years of experience in data protection and legal compliance;
– thorough knowledge and understanding of Data Protection (DP) legislation (including GDPR);
– ability to deal with confidential and/or sensitive issues and information;
– excellent communication and interpersonal skills;
– ability to work on own initiative with minimal supervision;
– an organized approach to work, and willingness to take responsibility;
– very good understanding of computer security systems;
– organizational skills and attention to detail;
– English language.

WHAT ABOUT YOUR ROLE?
– informing and providing expert advice to KPMG entities and KPMG employees on their obligations in relation to compliance with the provisions of European and local Data Protection legislation;
– monitoring compliance with Data Protection legislation, internal Data Protection Policy and relevant local laws and regulations, and informing stakeholders within the Company of any changes in a timely manner;
– monitoring regulated business, using a risk based approach to identify any areas of weakness, to recommend actions to the process owners to ensure weaknesses are dealt with and, where appropriate, to report issues to the management board;
– providing and maintaining the necessary documentation to ensure compliance with Data Protection legislation including, but not limited to, policies, procedures, information notices, agreements and ensuring that they are kept up to date;
– providing expert advice and guidance on the Data Protection Impact Assessment (DPIA), including performing or monitoring the performance of DPIAs against the requirements of GDPR Article 35;
– working closely with the National IT Security Officer to defined & design appropriate cyber security requirements for the IT systems processing personal data;
– providing training to employees involved in personal data processing operations by supporting classroom and / or online courses;
– developing the process and procedures for reporting personal data breaches and taking the necessary measures to inform the relevant stakeholders as provided by GDPR Article 33 and 55;
– advising the Company on privacy notices to data subjects at the point of collection of their personal data, under Articles 13 – 15 of GDPR.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements (short Friday, gliding hours, short week);
– continuous feedback from the people you work with, professional coaching and mentoring with any of the leaders in the firm;
– challenging projects;
– unique benefits like sport and massage in the office, social breakfasts with the partners and many more.

HOW TO APPLY?
We are looking forward to receiving your CV and letter of motivation, in English, at: mycareer@kpmg.ro
Shortlisted candidates will be invited for interviews.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 septembrie 2019

SANADOR recrutează responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal

SANADOR recrutează Responsabil cu Protecţia Datelor cu Caracter Personal (DPO).

CANDIDATUL IDEAL
– absolvent studii superioare (de preferat, juridice);
– cunoştinţe MS Office;
– cunoştinţe limba engleză – nivel mediu (scris și conversațional);
– abilităţi foarte bune de organizare, comunicare şi relaţionare cu oamenii;
– capacitate de gestionare eficientă a timpului şi priorităţilor;
– abilităţi de lucru în echipă;
– disponibilitate şi flexibilitate la program prelungit.

COMPETENŢE / ABILITĂŢI
– integritate și etică morală și profesională;
– experiență relevantă în legătură cu legislația și practicile de protecție a datelor la nivel național și european, precum și o înțelegere adecvată a dispozițiilor și principiilor de bază ale Regulamentului General privind Protecția Datelor;
– nivel ridicat de cunoștințe în domeniul protecției datelor, având în vedere domeniul de activitate al societății (sector medical privat), în funcție de operațiunile de prelucrare a datelor efectuate și de nivelul de protecție necesar pentru datele cu caracter personal prelucrate;
– înţelegerea operațiunilor de prelucrare efectuate, precum și sistemele de informații și necesitățile de securitate și protecție a datelor prelucrate de operator;
– cunoștințe relevante privind reglementările legale referitoare la organizarea și funcționarea sectorului medical, precum și a procedurilor generale ce vizează activitatea din domeniul medical;
– certificat privind absolvirea unui curs de specializare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

DESCRIEREA JOBULUI
– monitorizarea permanentă a conformității operatorului cu legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal (în special, monitorizarea respectării regulilor Regulamentului General privind Protecția Datelor, precum și a altor dispoziţii de drept al Uniunii Europene sau de drept intern referitoare la protecţia datelor);
– oferirea consultanței și asistenței de specialitate în îndeplinirea obligatiior legale ale operatorului de date conform dispozițiilor GDPR, dintre care menționam gestionarea evidenței operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, efectuarea analizei de impact asupra protecției datelor, efectuarea analizei corespunzătoare şi transmiterea notificării incidentelor de securitate ș.a.;
– informarea angajaților companiei cu privire la noutățile legislative din domeniul protecției datelor cu caracter personal și cu privire la obligațiile ce le revin privind respectarea confidențialității datelor și protecția datelor cu caracter personal;
– susținerea de sesiuni de training pentru salariații companiei cu privire la regulile GDPR și obligațiile ce le revin în ceea ce privește respectarea confidențialității datelor și protecția datelor cu caracter personal;
– realizarea auditurilor interne periodice pentru operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– asumarea rolului de punct de contact la nivelul operatorului de date pentru Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) privind aspectele legate de prelucrare, inclusiv în ceea ce privește consultarea prealabilă, precum și, dacă este cazul, consultarea cu privire la orice altă chestiune;
– asigurarea cooperării cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP);
– înregistrarea cererilor, formularea și transmiterea răspunsurilor la solicitările persoanelor vizate;
– îndeplinirea altor sarcini și atribuții, la solicitarea conducerii societății.

DESCRIEREA COMPANIEI
Sanador este o companie cu capital 100% românesc, care furnizează întreaga gamă de servicii medicale.
Înfiinţată în 2001 Sanador a avut o dezvoltare continuă, exclusiv organică, fără nici o achiziţie.
În anul 2011 Sanador a inaugurat cel mai mare spital privat generalist din România, cu 402 paturi şi 10 săli de operaţie, având una dintre cele mai performante secţii de terapie intensivă adulţi şi neonatologie.
În tot acest timp, Sanador a atras unii dintre cei mai performanţi medici şi personal mediu de înalt profesionalism, reuşind să atingă performanţe deosebite, chiar şi premiere medicale în România. Mizând foarte mult pe resursa umană, Sanador a dezvoltat permanent procesul de recrutare, atrăgând oameni care să se simtă mândri că fac parte din această companie.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: adriana.mihai@sanador.ro

Anunțul este valabil pentru Municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 23 august 2019

DECALEX recrutează consultant GDPR

DECALEX

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un e-mail cu CV-ul tău la adresa: team@decalex.ro

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleză – nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectivă protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 iunie 2019

SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for a senior attorney | Data protection

SCHOENHERR_LOGO

SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for a senior attorney at law | Data protection.

WE ARE LOOKING FOR
– excellent written and spoken English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– dedication to continuous learning and improvement;
– commitment to work in a challenging but rewarding professional environment;
– completed Romanian legal studies (international study experience or economic background is welcomed);
7-10 years of professional experience, including 2-3 years with Data Protection;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, writing and verbal communication skills, and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WE OFFER
– interesting and challenging work for renowned clients;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– a collegial working atmosphere.

Do you possess these qualifications? Are you interested in being part of a successful, growing, career-minded team?
Do you look forward to challenging work with demanding international clients?
If so, we would love to hear from you.

Please send your CV, letter of motivation, and reference letters in English to Ana Lupsor at: a.lupsor@schoenherr.eu

For more information regarding our recruitment process and how to apply, please go to www.schoenherr.eu/recruiting-process

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 10 iunie 2019

BRD recrutează consilier juridic | GDPR

BRD

BRD – Groupe Société Générale recrutează consilier juridic specializat în protecţia datelor în cadrul echipei juridice din Bucureşti.

RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE
– oferă consultanţă juridică cu privire la orice activitate a băncii ce implică prelucrarea de date cu caracter personal;
– monitorizează evoluţia cadrului legislativ şi informează departamentele implicate, în legătură cu apariţia şi modul de aplicare a dispoziţiilor de drept al Uniunii sau de drept intern referitoare la protecţia datelor cu caracter personal;
– avizează din punct de vedere juridic documentele normative interne, din perspectiva cerinţelor juridice privind protecţia datelor cu caracter personal;
– redactează / avizează, din perspectiva dispoziţiilor privind protecţia datelor personale, documentaţia contractuală aplicabilă în raport cu persoanele vizate şi cu furnizorii băncii;
– participă la şedinţele grupurilor de lucru din cadrul ARB (Asociaţia Română a Băncilor) și a altor asociații profesionale.

EXPERIENȚA & ATITUDINE
– studii superioare juridice finalizate;
– experiență în consilierea juridică în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– cunoștințe avansate de legislație în domeniul protecției datelor cu caracter personal;
– ambiție şi curiozitatea de a învăța lucruri noi, într-un mediu de lucru dinamic;
– atitudine pozitivă, proactivă şi orientată spre găsirea de soluții creative în situații variate;
– orientare spre obținerea de rezultate;
– asumarea responsabilității pentru sarcinile alocate și pentru rezultatele obținute.

ABILITĂȚI
– comunicare pozitivă și asertivă;
– adaptarea stilului de comunicare în funcție de partenerul de discuție;
– abilități foarte bune de planificare și organizare a propriei activități;
– atenție la detalii;
– cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat.

Candidaţii interesaţi pot trimite CV-ul însoţit de specificarea denumirii postului la adresa de e-mail: recrutare@brd.ro

DESPRE BRD
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume.
Valorile prin care ne-am dobândit soliditatea şi pe care ne-am construit brandul sunt:
Jucători de echipă: toţi cei aproximativ 8.800 de angajaţi funcţionăm ca un tot, ne sprijinim iniţiativele şi colaborăm eficient. Doar aşa, putem să creştem gradul de satisfacţie al celor 2,3 milioane de clienţi pe care îi avem.
Inovativi: zi de zi interacţionăm cu clienţii noştri ca să aflăm cum preferă să-şi facă operaţiunile sau cum planurile lor pot prinde viaţă cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grijă ca oferta comercială să răspundă cât mai bine nevoilor şi comportamentelor lor.
Adaptabili: avem forţa necesară pentru a demonstra că ne putem adapta şi chiar reuşi cu succes într-un mediu de multe ori dificil, cu rigori şi riscuri în permanentă schimbare. Ne înţelegem meseria şi o practicăm cu responsabilitate.
Profesionişti: suntem diverşi din punct de vedere al talentelor, al cunoştinţelor şi al abilităţilor, ne prefectionam permanent şi căutăm să ne respectăm întotdeauna responsabilităţile faţă de echipa în care lucrăm şi clienţii pe care îi servim.

PE SCURT
4 valori ce ne ghidează la nivel de grup: responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipă.
7 competenţe unice pentru toţi salariaţii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contribuţie la strategie.

AI UN LOC ÎN ECHIPA NOASTRĂ DACĂ
– demonstrezi spirit antreprenorial, îţi plac provocările şi eşti un jucător de echipă;
– îţi doreşti să îţi dezvolţi continuu competenţele şi abilităţile, îţi place să  înveţi din experienţele avute, căutând progresul;
– îţi susţii colegii în propria dezvoltare, fiind disponibil şi arătând respect faţă de ei.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 2 mai 2019

KPMG ROMANIA is looking for a data protection officer

MMO

When you choose KPMG as the place to develop your career, you choose to inspire confidence and empower the change around you. KPMG ’s vision is to recruit extraordinary people and build extraordinary professionals.

KPMG ROMANIA is looking for a Data Protection Officer (DPO) who has
– a Law Degree from a leading university;
– at least 4 years of experience in data protection and legal compliance;
– thorough knowledge and understanding of Data Protection (DP) legislation (including GDPR);
– ability to deal with confidential and/or sensitive issues and information;
– excellent communication and interpersonal skills;
– ability to work on own initiative with minimal supervision;
– an organized approach to work, and willingness to take responsibility;
– very good understanding of computer security systems;
– organizational skills and attention to detail;
– English language.

WHAT ABOUT YOUR ROLE?
– informing and providing expert advice to KPMG entities and KPMG employees on their obligations in relation to compliance with the provisions of European and local Data Protection legislation;
– monitoring compliance with Data Protection legislation, internal Data Protection Policy and relevant local laws and regulations, and informing stakeholders within the Company of any changes in a timely manner;
– monitoring regulated business, using a risk based approach to identify any areas of weakness, to recommend actions to the process owners to ensure weaknesses are dealt with and, where appropriate, to report issues to the management board;
– providing and maintaining the necessary documentation to ensure compliance with Data Protection legislation including, but not limited to, policies, procedures, information notices, agreements and ensuring that they are kept up to date;
– providing expert advice and guidance on the Data Protection Impact Assessment (DPIA), including performing or monitoring the performance of DPIAs against the requirements of GDPR Article 35;
– working closely with the National IT Security Officer to defined & design appropriate cyber security requirements for the IT systems processing personal data;
– providing training to employees involved in personal data processing operations by supporting classroom and / or online courses;
– developing the process and procedures for reporting personal data breaches and taking the necessary measures to inform the relevant stakeholders as provided by GDPR Article 33 and 55;
– advising the Company on privacy notices to data subjects at the point of collection of their personal data, under Articles 13 – 15 of GDPR.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements (short Friday, gliding hours, short week);
– continuous feedback from the people you work with, professional coaching and mentoring with any of the leaders in the firm;
– challenging projects;
– unique benefits like sport and massage in the office, social breakfasts with the partners and many more.

HOW TO APPLY?
We are looking forward to receiving your CV and letter of motivation, in English, at: cungureanu@kpmg.com
Shortlisted candidates will be invited for interviews.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 3 aprilie 2019

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi

Mitel & Asociatii

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE AVOCAŢI MITEL & ASOCIAŢII!

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi stagiari având cunoştinţe solide de drept civil/comercial şi drept imobiliar precum şi o bună cunoaştere a limbii engleze pentru următoarele domenii:
– Real Estate & Construction;
– Data Protection;
– Corporate & Commercial şi M&A;
– Banking & Finance.

Anunţul vizează şi tinerii absolvenţi de facultate care au promovat examenul de intrare în profesie.

Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională într-un climat în care se promovează excelenţa şi spiritul de echipă sunt rugaţi să transmită CV-urile la adresa: office@mitelpartners.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 1 octombrie 2018

BOHÂLȚEANU & ASOCIAŢII recrutează avocaţi cu experienţă

Logo_BSMP

BOHÂLȚEANU & ASOCIAŢII recrutează avocaţi cu experienţă în profesie de până la 5 ani în domeniile Pharma, Data Protection și Dreptul Muncii și cunoaştere la nivel avansat a limbii engleze (obligatoriu).

Persoanele interesate sunt rugate să transmită CV-ul și Foaia Matricolă la adresa de e-mail: office@bsmp.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 12 august 2018

VOICU & FILIPESCU is looking for mid-level business lawyers

VOICU & FILIPESCU is currently looking for mid-level business lawyers, 3 to 6 years from Bar admission.

In addition to general commercial and corporate experience and a legal consultancy focus, relevant track record in one or more of these practice areas would be a plus: employment, real estate, competition, public procurement, data protection.

Our ideal candidate has strong theoretical knowledge and creative thinking. He/she is a good team player, capable to handle multiple tasks and is focused on achieving the clients’ business objectives.

If you are interested in joining our team, please send us your CV and cover letter at: careers@vf.ro

We look forward to receiving your applications. Thank you for understanding that only selected candidates will be contacted.

You can find detailed information on the processing of your personal data in our privacy policy here.

VOICU & FILIPESCU is one of the largest Romanian law firms in terms of turnover, market position and reputation and an independent associated office of Squire Patton Boggs – one of the top25 law firms globally by lawyer headcount and eighth by the number of countries occupied. Focused on delivering the highest levels of quality, we provide integrated business law services to our multinational and local clients.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 13 august 2018

DRAGNE & ASOCIAȚII recrutează avocați | Consultanță

Dragne & Asociatii

DRAGNE & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari / definitivi pentru departamentul de Consultanță.

CERINȚE
– o foarte bună cunoaștere a limbii engleze – limbaj juridic (atât la nivel conversațional, cât și în redactarea documentelor);
– experiență practică în domeniul Real Estate, Corporate & Commercial, M&A, Data Protection și/sau Competition;
– cunoștințe teoretice solide și gândire creativă;
– abilități de comunicare, analiză și sinteză, precum abilităţi pentru desfăşurarea activităţii în echipă;
– cunoștințe temeinice în Microsoft Word.

Pentru a depune candidatura vă invităm să ne transmiteţi următoarele la adresa office@dragne.ro
– CV în limba engleză;
– scrisoare de intenție în limba engleză în care explicați pe scurt de ce doriți să faceți parte din echipa de avocați Dragne & Asociații și ce vă motivează în exercitarea profesiei de avocat.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 august 2018