553 citiri

IORDĂCHESCU & ASOCIAŢII recrutează avocați stagiari

Societatea civilă de avocaţi IORDĂCHESCU & ASOCIAŢII recrutează avocați stagiari pentru sediul din București, pentru departamentele de drept penal și drept civil.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ URMĂTOARELE CERINȚE GENERALE
– să dovedească cunoștințe juridice temeinice;
– să aibă capacitatea de a reacționa rapid şi de a lua decizii corecte în momente critice, asumându-și responsabilități;
– să aibă spirit inovativ, excelente abilități de comunicare şi să prezinte disponibilitate pentru lucrul în echipă;
– să aibă cunoștințe operare PC;
– să fi promovat examenul de primire în profesie în sesiunea septembrie 2024;
– să dețină permis de conducere: categoria B.

DESCRIEREA JOBULUI
– activități de Arhivă și Registratură;
– asistența şi reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată, a organelor judiciare, precum şi a altor instituții publice;
– studierea aprofundată și redactarea de lucrări în dosare;
– alte activități juridice specifice.

DESCRIEREA SOCIETĂȚII
De la data înființării şi până în prezent societatea ”IORDĂCHESCU & ASOCIAȚII” s-a dezvoltat în mod constant, reușind să formeze o echipă modernă, creativă şi profesionistă care îmbină în mod echilibrat experiența şi profesionalismul partenerilor cu dinamismul, dăruirea şi entuziasmul tinerilor avocați. În timp, societatea s-a concentrat spre dezvoltarea unei componente academice, care să susțină la nivel teoretic soluțiile practice propuse, având în vedere specificul fiecărei cauze şi necesitățile fiecărui client în parte.

Datorită experienței dobândite în cadrul diverselor profesii juridice deținute anterior de asociați, a expertizei în toate domeniile dreptului, precum şi a valorilor care guvernează activitatea tuturor membrilor societății, aceasta s-a impus atât la nivel regional cât şi național, tinzând spre o extindere internațională.

Candidații interesați sunt invitați să trimită CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție la adresa de e-mail [email protected] până la data de 20 octombrie 2024.
Persoanele selecționate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 6 noiembrie 2024