2.927 citiri

DIMA & ASOCIAŢII recrutează avocat senior

dima-asociatii

Societatea civilă de avocaţi DIMA & ASOCIAŢII recrutează un avocat cu experienţă de 4-6 ani în furnizarea serviciilor de consultanţă juridică, specializat în domenii precum drept societar şi comercial, fuziuni şi achiziţii; experienţă în domeniul concurenţei, telecomunicaţiilor, muncii reprezintă un plus.

Candidatul ideal va trebui să deţină o pregătire academică solidă, cunoştinţe avansate de limba engleză precum şi o practică relevantă în cadrul unor reputabile firme de avocatură.

Beneficiile oferite de Dima & Asociaţii constau într-un pachet atractiv (detalii cu privire la conţinutul acestuia vor fi comunicate în cadrul procedurii de selecţie) şi asigurarea unui mediu de lucru profesionist în cadrul unei echipe tinere, cu acces la training intern şi internaţional.

În cazul în care vă consideraţi potriviţi şi doriţi să vă perfecţionaţi, asumându-vă responsabilităţi într-un mediu competitiv, care promovează competenţa profesională şi spiritul de echipă, sunteţi rugaţi să trimiteţi un Curriculum Vitae şi o scrisoare de intenţie în limba engleză la: [email protected] sau [email protected]

Dima & Asociaţii este o societate apărută pe piaţa de avocaturii de business din România, în 2011, viziunea fondatorilor săi fiind aceea de a crea o echipă de avocaţi ce doresc şi sunt capabili să înţeleagă pe deplin aşteptările clienţilor şi să asigure soluţii practice şi eficiente la problemele acestora. Aspiraţia noastră în legătură cu serviciile oferite este ca fiecare client să poată spune, la finalul fiecărui proiect, că munca noastră a fost pusă cu adevărat în slujba afacerii sale. Scopul nostru principal este de a prezenta recomandări clare şi de a asista clienţii în managementul riscurilor juridice.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.