1.334 citiri

PÂRVU & ASOCIAȚII recrutează avocat stagiar

SCPA PÂRVU & ASOCIAȚII este o societate de avocatură dinamică, orientată spre nou, cu o experiență variată și o constantă dorință de îmbunătățire.

Suntem o echipă tânără, deschisă și prietenoasă, optimistă și competitivă în același timp, compusă momentan din 3 avocați definitivi, 1 avocat definitiv conlucrător, 3 avocați stagiari și 2 membri în departamentul administrativ.

În această perioadă dorim să mărim echipa cu încă un avocat stagiar, cu bune abilități de comunicare, atât în echipă, cât și cu clienții.
Cu ajutorul nostru îți vei planifica și organiza proiectele încredințate și vei acumula cunoștințe și experiență pe parcursul stagiaturii, atât în ceea ce privește dezvoltarea carierei tale juridice, cât și conduita ta profesională.

RESPONSABILITĂȚILE PE CARE NOII NOȘTRI COLEGI LE VOR PRIMI, SUB COORDONAREA UNUI AVOCAT DEFINITIV, VIZEAZĂ
– redactare de opinii juridice, în special pe aspecte de drept comercial, dreptul muncii, dreptul proprietății intelectuale;
– redactare de contracte, în special pe aspecte de drept comercial, dreptul muncii, dreptul proprietății intelectuale;
– identificarea riscurilor juridice și recomandarea de soluții care să ajute la atingerea obiectivelor clientului;
– activitate în instanță (inclusiv redactare cereri de chemare în judecată, întâmpinări, note/concluzii scrise, verificarea dosarelor în arhive);
– coordonarea relației cu alte profesii juridice (notari, executori judecătorești, experți, etc.);
– menținerea legăturii cu Registrul Comerțului (închidere/deschidere punct de lucru, suplimentare obiect de activitate, numire /revocare administrator, etc) și redactarea documentelor necesare.

CE DORIM DE LA TINE?
– experiența de cel puțin un an ca avocat stagiar reprezintă un plus;
– să fii curios și dornic de a învăța mereu lucruri noi, să fii ambițios și orientat către găsirea de soluții variate pentru sarcinile gestionate;
– să fii dornic să-ți însușești principii profesionale corecte și să lucrezi constant pentru perfecționarea ta perpetuă – inclusiv prin însușirea procedurilor noastre interne.

Domeniile noastre de practică sunt multiple și includ, în principal, consultanță și reprezentare în materie civilă și comercială, proprietate intelectuală, dreptul muncii, drept penal.

Dacă ești interesat de o poziție în cadrul SCPA Pârvu și Asociații, așteptăm CV-ul tău la adresa: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 11 iulie 2022