2.641 citiri

POP BRICIU CRAI Attorneys-at-law recrutează avocat

POP BRICIU CRAI Attorneys-at-law recrutează avocat.

CRITERIILE DE SELECȚIE
– experiență de 1 – 3 ani de la data intrării în profesie;
– poziția este deschisă în principal pentru activitatea de consultanță;
– viitorul nostru coleg trebuie să aibă o pregătire teoretică solidă, să fie bine organizat, exigent în activiteatea profesională și motivat în dezvoltarea continuă;
– se impune o bună cunoaștere a limbii engleză, precum și operarea PC.

DESPRE PBC ATTORNEYS-AT-LAW
Atât în sala de consiliu cât și în cea de judecată, avocații PBC Attorneys-at-Law găsesc cele mai bune soluții legale pentru a transforma orice criză într-o oportunitate și orice oportunitate într-un succes. Prin integrarea domeniilor sale de practică și angajarea avocaților cu expertiză și cunoștințe complexe, firma de avocatură PBC Attorneys-at-Law oferă o abordare multidisciplinară clienților care se confruntă cu provocări sau oportunități de natură juridică.

Partenerii fondatori – Paul POP, Traian BRICIU și Adriana CRAI – au 25 de ani de experiență în cazurile mari de soluționare a litigiilor, precum și în real-estate, fuziuni și achiziții, achiziții publice, fiscalitate, drept comercial, proprietate intelectuală și dreptul muncii. Recunoscuți pentru palmaresul lor de succes, dar și pentru pozițiile academice și implicarea în conducerea și dezvoltarea profesiei, aceștia sunt profund implicați în problemele clienților, folosindu-și cunoștințele valoroase pentru succesul fiecărui caz, proces sau proiect în parte.

Canditatii interesaţi sunt rugaţi să transmită CV-ul la adresa de email: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 12 decembrie 2022