1.168 citiri

D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați | Competition & State Aid

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură afiliată PwC în România, recrutează avocați pentru a se alătura echipei de Concurență și Ajutor de Stat.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– să fie avocați admiși în Barou, la începutul carierei sau cu o experiență în consultanță juridică de maxim 4 ani;
– cunoștințe solide de drept comercial și dreptul concurenţei/al ajutoarelor de stat constituie un atu (nu și un criteriu eliminatoriu);
– inteligență, ambiție şi perseverență în viitoarea carieră de avocat;
– spirit de echipă și capacități de consolidare a relațiilor, excelente capacități de comunicare, flexibilitate, adaptabilitate și proactivitate;
– raționament juridic solid, dedicație, foarte bune abilități de scriere și cercetare juridică, precum şi cunoștințe avansate de limba engleză (cunoașterea altor limbi străine constituind un avantaj).

OPORTUNITĂŢI
– onorariu avantajos;
– începerea sau continuarea parcursului profesional într-o societate de avocatură de prestigiu, corespondentă unui Big4 (PwC România);
– posibilitate de dezvoltare profesională într-un ritm accelerat, inclusiv prin folosirea IA și însușirea calităților necesare unui manager de proiect;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă prietenoasă, dinamică şi motivată, în proiecte de amploare care au ca element central investigațiile Consiliului Concurenței, cele mai recente noutăți legislative cu impact major asupra companiilor, proiecte de anvergură în domeniul ajutorului de stat, tranzacții complexe și conformarea cu regulile de concurență.

Candidații interesați să se alăture echipei de concurență a D&B sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție la adresa [email protected] în atenția dnei. Cristina Chiriac, cu mențiunea Competition & State Aid.

DESPRE D&B DAVID şi BAIAS
D&B David şi Baias este societatea de avocatură conectată a PricewaterhouseCoopers în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanță fiscală şi de afaceri, și este integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC, rețea care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B David şi Baias este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații săi, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și din Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de clasamentele internaționale independente, precum Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o societate de avocatură de top în domenii precum Concurență & Antitrust, Litigii fiscale şi de drept administrativ, Corporate, M&A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 18 martie 2024