660 citiri

FIRON BAR-NIR recrutează avocat | Consultanță

FIRON BAR-NIR își mărește echipa și recrutează avocat cu 3-5 ani experiență pentru a se alătura departamentului de consultanță.

CERINȚE
– cunoștințe teoretice și experiență practică în domeniul dreptului comercial, dreptului civil, în special drepturi reale. Reprezintă un plus experiența în efectuarea de analize juridice de imobile și societăți, experiența în domeniul actelor și procedurilor privind fuziuni și achiziții, gestionarea relațiilor de închiriere a spațiilor de birouri/logistice, experienţă în redactarea contractelor de antrepriză și altele asemenea;
– cunoașterea foarte bună a limbii engleze, scris și vorbit;
– bun comunicator, persoană energică, cu spirit de lucru în echipă, preocupat de perfecționarea profesională permanentă.

BENEFICII
Firon Bar-Nir este o societate de avocați internațională a cărei activitate se desfășoară atât în Europa, cât și în Asia și Orientul Mijlociu, și este axată pe identificarea și implementarea de soluții inovatoare pentru clienți în contextul internaționalizării afacerilor.

Societatea noastră pune în centrul atenției persoana, prioritizând crearea și păstrarea unui mediu de lucru prietenos. Avocații noștri sunt implicați în mod constant în activitățile care presupun contact direct cu clientul. Opinia profesională a fiecărui avocat este binevenită.

Firon Bar-Nir oferă un loc de muncă stabil într-o echipă care valorizează parteneriatele de lungă durată și urmărește să asigure perspectiva și mijloacele unei dezvoltări profesionale constante.

Candidații sunt invitați să depună cererile prin email la adresa [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 28 august 2024