631 citiri

ȘTEFAN, GOGEANU, ANDREI recrutează avocați definitivi

ȘTEFAN, GOGEANU, ANDREI SCA recrutează avocați definitivi, cu un an experiență de la susținerea examenului de definitivat sau care urmează să devină definitivi ca urmare a promovării examenului din toamna anului 2024.

CE OFERIM
Onorariu lunar: Intervalul estimat se situează între 7.500 și 9.000 RON brut, în funcție de experiența și parcursul tău profesional. De asemenea, alături de onorariul lunar, oferim și un sistem de acordare a bonusurilor în funcție de rezultatele profesionale și implicarea în cazuri specifice, precum și alte facilități suplimentare.
Toate aceste aspecte sunt supuse negocierii, de la caz la caz, în cadrul interviului. Atunci vom avea ocazia să înțelegem și așteptările tale profesionale, dar și traiectoria de dezvoltare pe care dorești să o implementezi alături de noi.

Flexibilitate reală a programului: Îți gestionezi în mod autonom volumul de lucru și vom încerca să identificăm împreună acel tipar optim de program pentru tine, asigurând în același timp și o minimă predictibilitate necesară desfășurării activității. Pentru noi contează mereu rezultatul, nu timpul petrecut la birou.
De asemenea, oferim un minimum garantat de 25 de zile libere, existând posibilitatea de a fi acordate și suplimentar, în funcție de necesități și de volumul de lucru din anumite perioade.

Imperativul de respect pentru echilibrul dintre viața personală și profesională: Înțelegem că performanța vine atunci când există un echilibru sănătos. Ne străduim să creăm un mediu care respectă timpul personal și care permite fiecărui avocat să își îndeplinească responsabilitățile profesionale, fără a sacrifica aspecte din viața sa personală.

Mediu de lucru: Punem accent pe un mediu de lucru deschis și relaxat, unde fiecare avocat se simte valorizat și ascultat. Ne dorim să asigurăm toate premisele necesare pentru ca tu să îți atingi potențialul maxim, într-un mod sustenabil.
Credem în transparență și în comunicarea directă, astfel încât să creăm un spațiu în care ideile inovatoare și soluțiile creative sunt încurajate și apreciate.

Activitatea: Vei lucra într-un mediu pluridisciplinar, unde vei explora domenii precum contenciosul administrativ și fiscal, comercial și corporate/societar.
Suntem adepții unei abordări integrate, astfel încât activitatea ta va presupune atât elemente din sfera litigiilor, cât și din activitatea de consultanță – o viziune de ansamblu ajută la gestionarea eficientă a situațiilor viitoare.

Nu are relevanță dacă până acum ai activat doar ca avocat litigant sau de consultanță – pentru noi, deschiderea ta de a învăța și de a te adapta este mult mai importantă. Fiecare task primește atenția pe care o merită, iar noi te sprijinim să-ți găsești propriul ritm și să evoluezi alături de noi, ținând cont de pasiunile și preferințele tale.

Dacă ești de părere că mediul nostru de lucru și valorile noastre ți se potrivesc, te invităm să trimiți CV-ul la [email protected] și/sau la [email protected]
În cadrul interviului, vom discuta despre așteptările tale, parcursul tău profesional și cum putem să îți oferim sprijinul necesar pentru a crește împreună.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 28 octombrie 2024