3.608 citiri

CUNESCU, BALACIU & ASOCIAŢII recrutează avocaţi Juniori


logo_redimensionat_web

CUNESCU, BALACIU & ASOCIAŢII recrutează avocaţi Juniori.

CERINŢE AVOCAT JUNIOR
– examen intrare în Barou promovat în sesiunea 2015;
– cunoştinţe juridice temeinice;
– limba engleză (scris/vorbit) nivel avansat;
– excelente abilităţi de comunicare şi spirit de echipă.

Vă rugăm transmiteţi CV la : cv@cunescu.ro sau fax 021.327.43.10.

Doar candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru sesiunea de interviuri.

DESPRE CUNESCU, BALACIU & ASOCIAȚII
CBA reprezintă în România zona de legal a rețelei internaționale de consultanță NEXIA International, făcând parte și din rețeaua specializată a firmelor de avocaţi ADVOC International.
În prezent, CBA are o echipă formată din 17 avocaţi dintre care trei parteneri, alcătuind o echipă redutabilă în litigii şi consultanţa de business. Numărul clienţilor pentru care avocaţii CBA au prestat servicii în 2014 depăşeşte 120 companii.
CUNESCU, BALACIU & ASOCIAŢII a fost înfiinţată în anul 1996 de Constantin Cunescu şi Alina Anca Balaciu, fiind una dintre primele case de avocatură de business din Bucureşti. Principalele domenii de activitate ale societăţii de avocatură se regăsesc în asistenţa juridică în proiecte mari de investiţii şi infrastructură, în asistenţă pentru proceduri de fuziuni şi achiziţii, precum şi în domeniul internetului şi al comerţului electronic. Specialiştii de la Cunescu, Balaciu & Asociaţii acoperă cu soluţii eficiente speţe privind proprietatea industrială şi drepturile de autor, construcţiile, relaţiile de muncă, viaţa societăţilor comerciale dar și exproprieri și retrocedări.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 16 octombrie 2015