2.220 citiri

MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAŞI recrutează practician în insolvență / avocat / consilier juridic / economist


MRL

MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE SPRL IAŞI recrutează pentru completarea echipei din Iași, practician în insolvență/avocat/consilier juridic/economist care își dorește o carieră în acest domeniu.
Nu căutam un angajat impersonal care să ocupe locul vacant, ci o persoană care își dorește o carieră în această profesie sau în profesiile adiacente, care nu vine doar la programul de lucru ci să-și îndeplinească obiectivele propuse.

Anunțul nu este pentru persoanele leneșe și nepăsătoare, ci pentru persoanele dinamice, active, serioase, cărora le place munca și distracția, care stiu ce înseamnă termenul de ECHIPĂ.

Anunțul se adresează DOAR persoanelor cu experiență, cu recomandări de la ultimul loc de muncă și care întradevăr își doresc să-și facă o carieră în domeniu.

Avem convingerea că puterea societăţii noastre stă în oameni şi apreciem persoanele cu iniţiativă şi implicare. La MRL vei găsi întotdeauna provocări şi ocazii de a-ți dezvolta cunoştinţele dobândite în cadrul unor proiecte majore şi stimulative.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. este o societate profesională de practicieni în insolvență, lider pe piaţa de profil cu cel mai mare număr de practicieni în insolvenţă și colaboratori.

CANDIDATUL IDEAL
– energie pozitivă și sa fie capabil sa molipsească pe cei din jur și să fie molipsit;
– să nu fie egoist și să nu-și pună propria persoană înaintea intereselor echipei;
– să fie deschis pentru a învăța multe lucruri noi și pregătit pentru provocări noi. Nici o zi nu seamănă cu alta!
– candidatul ideal NU CREDE și NU PRESUPUNE, ci CERCETEAZĂ!
– reale abilităţi de comunicare cu orice tip de persoană.

BENEFICII
Mediu profesionist şi oportunităţi multiple de dezvoltare a unei cariere de succes. Salarizarea este conform performanțelor proprii.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimită un CV pe mail la adresa andreea.topciu@insolventa.ro
Persoanele selectate vor fi contactate si programate ulterior pentru interviu.

PERSOANA DE CONTACT
Andreea Topciu
E-mail: andreea.topciu@insolventa.ro
Telefon: 0756/227.227

* Anunțul expiră la data de 11 martie 2016