1,755 citiri

MITU & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv

MITUASOCIATII

MITU & ASOCIAŢII SPARL recrutează avocat definitiv cu minim 5 ani de experiență în materie comercială.

CERINȚE
– experiență în domeniul consultanței în materie comercială;
– cunoștiințe solide și know how în domeniul dreptului comercial;
– abilități excelente de comunicare și exprimare în limba română;
– utilizarea limbii engleze juridice la nivel avansat;
– capacitatea de organizare a timpului, atenție la detalii și rigurozitate;
– cunoștiințe de operare PC.

DESCRIERE
Casa de Avocatură Mitu & Asociații înglobează experiența și cunoștințele dobândite în cei peste 15 ani de existență, reușind să ofere servicii juridice la cel mai înalt nivel, pe consultanță sau în litigii. Respectăm clienții, prețuim o relație strânsă cu aceștia și acționăm pentru a le depăși așteptările.

Echipa de consultanță colaborează atât cu persoane juridice române cu capital privat cât și cu persoane juridice străine cu capital privat sau mixt. Realizăm diverse activități de drept comercial materializate în consultanță în vederea redactării, revizuirii şi negocierii contractelor și coordonarea proceselor de înființare a societăților, sucursalelor și filialelor, transferul acțiunilor, fuziuni și achiziții, implementarea diverselor modificări aduse structurii corporative a societății precum și dizolvări și lichidări.

Oferim un mediu de muncă excelent, unde se încurajează inițiativa, munca în echipă și comunicarea eficientă. Apreciem echipa noastră extraordinară de avocați, munca lor, determinarea lor pentru rezolvarea fiecărei situații și pentru fiecare serviciu furnizat cu promptitudine și pricepere.

Candidaţii interesaţi sunt invitaţi să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail:office@mitulawyers.eu cu precizarea postului pentru care aplică.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 noiembrie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.