2.030 citiri

NEACȘU & ASOCIAȚII recrutează avocat stagiar


NEACȘU & ASOCIAȚII recrutează avocat stagiar.

CĂUTĂM AVOCAT STAGIAR!
Ne aşteptăm să deţii cunoştinţe solide de răspundere contractuală şi procedură civilă şi să fii o persoană organizată, echilibrată, curajoasă, logică şi atentă la detaliile situaţiei de fapt, curioasă în identificarea problemelor de drept şi inventivă în rezolvarea lor.
Vrem profesionalism (da, îl poţi avea din prima zi de avocatură şi vom şti să îl recunoaştem foarte rapid!), capacitatea de a respecta procedurile interne ale societăţii, de asumare de responsabilităţi şi de a concepe şi aplica strategii.
Peste toate, ne dorim să îţi fi asumat cu cea mai mare seriozitate, înainte de a veni la interviu, dorinţa de a urma cariera de avocat!

CE OFERIM NOI
Îţi vom da acces la o viziune inovatoare asupra avocaturii, în special a celei de litigii, concretizată într-un concept modern de management avocaţial, unic în Europa, inspirat din procedura civilă a litigiilor în instanţă.
Folosirea acestui mod de lucru şi a aplicaţiei noastre proprii ne oferă timp să fim creativi şi să ne preocupăm să înveţi şi să te dezvolţi ca profesionist, beneficiind de experienţa noastră.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită CV-ul la adresa de e-mail: office@neacsu.com

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 30 martie 2017