3.807 citiri

MUŞAT & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi | Litigii

MUŞAT & ASOCIAŢII recrutează avocați definitivi | Litigii.

CERINȚE
– avocat definitiv, membru al Baroului Bucureşti;
– cunoştinţe juridice temeinice;
– cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional;
– seriozitate, adaptabilitate, spirit de echipă.

VĂ OFERIM
Oportunitatea de a vă consolida cariera într-una dintre cele mai cunoscute case de avocatură din România, de a vă specializa alături de avocați litiganți renumiți în întreaga țară. Veți face astfel parte dintr-o echipă dinamică și veți avea acces la training și mentorat profesional, fiind sprijiniți să dobândiți experiență consistentă în domeniul litigiilor.

Este locul ideal pentru tineri dedicați, cu abilități bune de comunicare și relaționare, cu talent analitic și atenție la detalii, pasionați de dezvoltare personală și învățare continuă.

Dacă sunteți interesați să vă alăturați echipei noastre, vă rugăm să vă trimiteți CV-ul detaliat și scrisoarea de intenție Managerului nostru de resurse umane la adresa de e-mail: [email protected]

DESPRE NOI
Numele Mușat & Asociații este sinonim cu excelența în practica avocaturii de afaceri din România. În timp, am devenit una dintre cele mai respectate case de avocatură din țară, la care atât clienții, cât și competitorii noștri se raportează ca la un lider în domeniu. În relația cu colaboratorii și clienții noștri, acționăm conform principiilor noastre de afaceri: calitate, integritate și responsabilitate. Experiența noastră de peste un sfert de secol și valorile solide după care ne conducem zi de zi sunt garanția succesului nostru și al clienților noștri pentru următorii ani.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 23 iulie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.