5.072 citiri

PAVEL, MĂRGĂRIT & ASSOCIATES recrutează specialist | Imigrări & cetățenie


PAVEL, MĂRGĂRIT & ASSOCIATES recrutează specialist în Imigrări și cetățenie pentru a se alătura echipei noastre de Consultanță.

Acordăm clienților noștri servicii juridice complete prin menținerea unor înalte standarde profesionale într-o gamă largă de industrii.

Ca Specialist în Imigrări și Cetățenie în Departamentul de Consultanţă vei lucra în dosare de obținere cetățenie română, pregătirea și înregistrarea dosarelor la Autoritatea Națională pentru Cetățenie, înregistrarea cererilor privind cetățenia română, formulate în temeiul art. 8, art. 10, art 11, şi art. 27 din Legea nr. 21/1991, formularea de adrese la Direcția Națională de Pașapoarte, obținere date cu privire la cetățenia româna cuprinse în Registrul Național de Evidență a Pașapoartelor Simple, transcrierea actelor de stare civilă înregistrate la autorităţile locale din străinătate, certificate de naștere, de căsătorie, etc. Obținerea de permise de ședere pentru activități comerciale, pentru cetățeni americani, pentru administratori, pentru studii, pentru muncă, de lungă ședere, pentru membrii de familie, cereri de azil, formularea de cereri, depuneri dosare la Inspectoratul General pentru Imigrări, etc.

Furnizarea de informații cu privire la diverse situații legate de imigrări și cetățenie, memorandumuri, day to day consultancy și alte aspecte de dreptul imigrărilor și cetățeniei.

Vei lucra direct cu clienții noștri și vei avea rolul de a întocmi și coordona a dosarele de imigrări și cetățenie.

Ne dorim să ai cunoștințe temeinice de imigrări și cetățenie, stare civilă, drept civil, drept succesoral, și experiență anterioară de lucru cu dosare de imigrări și cetățenie.

Activitatea constă în asigurarea asistenței şi reprezentării clientului, de la procesul de analizare a dosarului/situației clientului și identificarea soluției legale pentru client, până la redactarea tuturor documentelor dosarului într-o manieră profesionistă și eficientă, revizuirea acestora și asigurarea asistenței și reprezentării acestuia în fața instituțiilor statului în vederea depunerii, ridicării și efectuării diligențelor necesare.

Ca Specialist în Imigrări și Cetățenie în Departamentul de Consultanţă vei fi implicat și în procesul de ofertare, de pregătire a estimărilor, a ofertelor de servicii juridice și vei avea contact direct cu clienții existenți şi cu potențialii clienți ai societății noastre. Vei avea obiective clare de performanță, bonusuri și evaluări anuale.

EXPERIENȚĂ NECESARĂ
– peste 3 ani experiență în dosare și spețe rezolvate de imigrări și cetățenie;
– abilități avansate de comunicare și scriere juridică în limba engleză;
– capacitate de scriere cu acuratețe, rezolvarea de probleme, loialitate, dedicație, dorință de muncă, integritate;
– gândire structurată și juridică, experiență în lucrul cu clienți străini, abilitatea de a-ți prioritiza și eficientiza timpul de lucru atunci când lucrezi în proiecte urgente, focusat pe client și pe obiectivele acestuia, etică profesională, persoană adaptabilă şi flexibilă;
– cunoștințele şi abilitatea de a aborda fiecare dosar de imigrări și cetățenie din start până la finalizare, lucrând alături de clienții noștri pentru a te asigura că obiectivele acestora au fost atinse pe deplin.

DESPRE PAVEL, MĂRGĂRIT & ASSOCIATES
Echipa Pavel, Mărgărit & Associates este formată din avocați specializați în diverse arii de practică, care oferă clienților servicii juridice peste așteptări. Societatea abordează cazurile cu maxim profesionalism și dedicație, scopul final fiind atingerea obiectivelor clienților, rezultatele fiind unele de excepție. Printre clienții companiei se află multinaționale, companii autohtone cu cifre de afaceri de zeci de milioane de euro și persoane fizice de renume local și internațional. Proiectele de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe poziții de top în mai multe arii de practică în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură este recunoscută totodată la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2019. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution.

Echipă tânără, primitoare, atmosferă de lucru plăcută, seriozitate.

Aplică cu un CV și vino să ne cunoști.
Trimite CV – ul tău la adresa noastră de email: office@avocatpavel.ro
Menționează în titlul emailului poziția pentru care ai aplicat (Ex: Specialist în Imigrări și Cetățenie).

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 26 iunie 2019