3,986 citiri

PÂRVU & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari

PÂRVU & ASOCIAȚII este o societate de avocatură dinamică, orientată spre nou, cu o experiență variată și o constantă dorință de îmbunătățire. Avem o echipă optimistă și competitivă, compusă momentan din 4 avocați definitivi, 3 avocați stagiari și 4 membri în departamentul administrativ.

Domeniile noastre de practică sunt multiple și includ, în principal, consultanță și reprezentare în materie civilă și comercială, dreptul muncii, proprietate intelectuală, drept penal.

În această perioadă dorim să mărim echipa cu încă doi avocați stagiari.

Echipa SCPA Pârvu și Asociații caută în noii colegi bune abilități de comunicare, atât în echipă, cât și cu clienții. Vrem să fii curios și dornic de a învăța mereu lucruri noi, să fii ambițios și orientat către găsirea de soluții variate pentru sarcinile gestionate. De asemenea, căutăm un bun cunoscător al limbii engleze, să ai cunoștințe solide de operare a calculatorului și atenție pentru detalii.

Responsabilitățile pe care noii noștri colegi le vor primi, sub coordonarea unui avocat definitiv, vizează gestiunea dosarelor de instanță, analize și cercetări juridice, redactare de opinii juridice și contracte, gestionarea relației cu Registrul Comerțului și alte instituții publice și private, alături de asistență și reprezentare pentru clienții noștri.

Am construit o echipă tânără, deschisă și prietenoasă, cu ajutorul căreia îți vei planifica și organiza proiectele încredințate și alături de care vei acumula cunoștințe și experiență pe parcursul stagiaturii atât în ceea ce privește dezvoltarea carierei tale juridice, cât și conduita ta profesională.

Dacă ești interesat de o poziție în cadrul SCPA Pârvu și Asociații, așteptăm CV-ul tău la adresa: recrutare@parvusiasociatii.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 18 iulie 2019