6,208 citiri

MUŞAT & ASOCIAŢII recrutează avocați stagiari

MUŞAT & ASOCIAŢII deschide în acest an noi poziții pentru stagiari în programul de dezvoltare profesională inițială în avocatura de business, pentru următoarele practici din cadrul firmei: Fuziuni și achiziții și Piețe de capital; Drept imobiliar și Drept bancar; Telecomunicații, IT și Media; Achiziții publice și Parteneriat Public-Privat; Drept penal al afacerilor; Litigii și arbitraj; Dreptul proprietății intelectuale și Dreptul concurenței.

În cei aproape 30 de ani în care a dominat piața avocaturii de business din România, Mușat & Asociații s-a dedicat formării a generații succesive de avocați, printre care se numără majoritatea celor mai apreciați avocați de business din piață la ora actuală. Avocații pregătiți în cadrul firmei sunt recunoscuți ca experți în domeniile lor atât pe plan național cât și internațional, practicând la cele mai înalte standarde profesionale. Printre elitele formate de Mușat & Asociații se găsesc atât avocați, unii dintre ei la rândul lor coordonatori de case de avocatură, cât și judecători, procurori și alți reputați practicieni și teoreticieni ai dreptului.

Dacă ești pasionat de știința dreptului și hotărât să devii un practician de elită, înscrie-te pentru șansa de a lucra și te forma în cadrul echipelor Mușat & Asociații, alături de unii dintre cei mai titrați avocați din România.

CE ÎȚI OFERIM?
Oportunitatea de a te forma alături de cei mai buni, dezvoltându-ți astfel cunoștințe și abilități necesare în activitatea ta profesională viitoare. Mai mult, dedicarea ta și rezultatele acesteia vor fi recompensate la cele mai înalte standarde atât în plan financiar cât și prin deschiderea oportunităților de promovare și dezvoltare profesională.

Tinerii noștri avocați sunt pregătiți în cadrul firmei pentru a dobândi abilități avansate de: (i) cercetare-documentare, utilizând unele dintre cele mai moderne resurse legislative și instrumente informatice; (ii) lucru în echipe internaționale extinse, pluridisciplinare și interacțiune eficientă cu avocați străini, preponderent în limbile engleză, franceză și germană; (iii) gândire critică și sintetică pentru lucrul eficient cu volume mari de informații. Totodată, tinerii avocați vor fi expuși în mod frecvent la tranzacții/proiecte complexe, implicând mai multe arii de drept, din care se vor decela pe viitor afinitățile și aptitudinile profesionale ale fiecăruia, facilitând aprofundarea domeniului și specializarea profesională. Formarea profesională nu se oprește aici, firma susținând participarea continuă a avocaților la workshop-uri și sesiuni de training atât în țară cât și în străinătate.

CE VREM DE LA TINE?
Motivație, seriozitate, disponibilitate și un bagaj de cunoștințe teoretice cu care să te mândrești. Vrem să știi limbi străine la nivel de lucru (cunoștințe de engleză juridică sunt un plus). Ne dorim să fii pragmatic, analitic, comunicativ, adaptabil și să îți facă plăcere să lucrezi în echipă. Te încurajăm totodată să aplici pentru practică unde, prin propria evaluare, consideri că te potrivești cel mai bine, adică ai înclinație, curiozitate și deții deja cunoștințe teoretice solide cu care să poți ține pasul în formarea practică.

Dacă vrei să facem echipă, trimite-ne  aplicația ta la adresa de e-mail: cariere@musat.ro şi/sau laura.dan@musat.ro

Aplicația trebuie să includă o scrisoare de intenție în care să ne spui despre tine şi ambițiile tale, CV-ul tău (ambele în limba engleză), dovada de finalizare a studiilor (diplomă,  foaia matricolă și/sau adeverința de licență) precum și orice alte documente pe care le consideri elocvente pentru a ne forma o opinie corectă asupra ta și a ne ajuta să luăm cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

* Anunțul expiră la data de 7 octombrie 2019