5.019 citiri

NNDKP recrutează avocat definitiv | Litigii

Societatea Civilă de Avocaţi NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN recrutează avocat definitiv pentru echipa de Litigii.

Dacă sunteţi avocat definitiv litigator, cu peste trei ani experiență în profesie, aveţi cunoștinţe solide în unul sau mai multe din domeniile Drept Civil, Contencios Administrativ, Drept Fiscal și Insolvență, expertiză în reprezentarea clienților în litigii comerciale şi cunoaşteţi bine limba engleză, vă invităm să vă alăturaţi echipei noastre!

Puteţi trimite CV-ul, însoţit de o scrisoare de intenţie, la adresa de e-mail: [email protected] sau puteţi aplica pe site-ul NNDKP, secţiunea „Join us„.

Practica de litigii a NNDKP a acumulat o vastă experiență și a demonstrat un simț comercial ce ne-a poziționat drept un consultant de top pentru a-i fi încredințate spre soluționare dispute dintre cele mai diverse și sofisticate.

NNDKP acordă asistență într-o gamă largă de dispute, de la litigii administrative, litigii civile, comerciale, fiscale, de dreptul muncii, sau proceduri de insolvență, la arbitraje naționale sau internaționale. Propunem în mod constant clienților noștri soluții creative, dar și practice atunci când apar situații conflictuale, cât și strategii durabile pentru a reduce potențiale riscuri viitoare – multe dintre cazurile în care membrii echipei noastre au reprezentat clienți au devenit precedente care au modelat și au întărit jurisprudența din România.

În anul 2019 NNDKP a formalizat Centrul de Excelență în Litigii Fiscale (NNDKP CELF), care înglobează experiența acumulată de echipele NNDKP de consultanți fiscali și avocați specializați în litigii fiscale în peste 300 de dispute fiscale gestionate în mod integrat. Prin intermediul CELF clienții beneficiază de servicii integrate (juridice și fiscale) pe parcursul tuturor etapelor unui litigiu fiscal, de la stadiul incipient al acestuia până la faza de litigiu în fața instanțelor române.

Practica NNDKP de Litigii a fost clasată pe primul loc de către directoare internaționale de specialitate încă de la primele cercetări efectuate de acestea pe piața avocaturii din România (Band 1/Tier 1 – Chambers & Partners, The Legal 500, ediția 2020).

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 8 februarie 2021