2.556 citiri

VD LAW GROUP recrutează avocați stagiari și definitivi

VD LAW GROUP (Vasilescu Dejan SPARL) recrutează avocați stagiari și definitivi.

VD Law Group este un actor nou pe piața avocaturii de business din România, ce activează în domenii dinamice precum blockchain & cryptocurrency, real estate, pharma, piețe de capital și soluționarea disputelor. În prezent administrăm o serie importantă de proiecte în domeniul tehnologiilor emergente, fiind astfel deschizători de drumuri într-un segment de piață cu o evoluție spectaculoasă. În esență, proiectul VD Law Group este destinat să răspundă problemelor juridice ale „viitorului”.

De aceea, suntem în căutarea unor avocați stagiari/ definitivi pasionați de drept și de tehnologie, interesați de implementarea unor soluții juridice pentru probleme ce depășesc sfera convenționalului juridic.

În viziunea noastră, un avocat parte din proiectul VD Law Group trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime:
– pasionat de avocatura de business și de domenii care necesită atenție deosebită la detalii;
– capabil să identifice soluții pentru rezolvarea unor probleme juridice fără precedent în România;
– bun cunoscător al limbii engleze, inclusiv din perspectivă juridică;
– dornic de evoluție profesională și de lucru în echipă.

În luna iunie 2021, VD Law Group a încheiat un parteneriat strategic cu grupul JASILL Accounting & Business, lideri locali pe segmentul serviciilor de contabilitate, consultanta fiscală și de afaceri. Alianța strategică are drept scop consolidarea unei abordării integrate și oferirea de servicii profesionale într-o manieră menită să acopere un spectru foarte extins de arii de practică.

Așteptăm cu interes CV-urile viitorilor noștri colegi, împreună cu o scurtă scrisoare de intenție, pe e-mail la adresa [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 1 septembrie 2021