1.075 citiri

PERJU, ROTARU & ASOCIAŢII recrutează avocat stagiar

PRA

PERJU, ROTARU & ASOCIAŢII recrutează avocat stagiar.

AVOCAŢII STAGIARI VOR AVEA URMĂTOARELE COMPETENŢE ŞI RESPONSABILITĂŢI
– gestionarea dosarelor de instanţă;
– operaţiuni de drept societar, asociaţii şi fundaţii;
– GDPR.

Candidaţii interesaţi sunt invitaţi să transmită CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa: [email protected]

Societatea Civilă Profesională „PERJU, ROTARU & ASOCIAŢII” s-a înfiinţat în anul 2006, cu obiectivul asumat de avocaţii parteneri de a-şi pune amprenta în domeniul juridic şi de a realiza un lucru durabil, pentru ei şi pentru clienții lor.

Clienții deserviți sunt actori importanți din România, lideri de necontestat în domeniile în care își desfășoară activitatea, serviciile de avocatură oferite privind dreptul fiscal şi societar, drept civil şi comercial, achiziţiile publice şi concesiunile, proiecte de real estate, drepturi de autor, drept penal.

Cu un leadership consolidat, partenerii societăţii lucrează împreună cu un nucleu de avocați permanenți și un grup de colaboratori externi, în București și în alte orașe importante din țară, asigurând astfel o derulare adecvată a activității și în teritoriu. Pentru parteneri, formarea, dezvoltarea și păstrarea oamenilor performanți alături de ei reprezintă un obiectiv și o preocupare permanentă. Astfel, exigența, dorința de autodepășire și progresul sunt cerințe pe care partenerii și le impun; ei le insuflă întregii echipe pentru a o conduce spre performanță.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 13 noiembrie 2023