1.276 citiri

NEGOIȚĂ, IANCU & PANAITESCU recrutează avocați

Societatea civilă profesională de avocați NEGOIȚĂ, IANCU & PANAITESCU organizează interviuri în vederea selecţiei de avocați.

Din anul 2017 asistăm clienţi din diferite ramuri ale industriei, precum şi persoane fizice, atât din ţară, cât şi din străinătate. În afara experienţei îndelungate, membrii echipei noastre au personalităţi diferite şi abordări proprii şi astfel s-a creat un mediu dinamic în care strategiile sunt testate şi perfecţionate. Suntem uniţi de pasiunea pentru profesia de avocat, de dorinţa de a oferi cele mai bune servicii avocaţiale posibile şi de a crea un mediu de lucru prietenos şi plăcut care să încurajeze profesionalismul, colegialitatea şi dezoltarea pe termen lung a tuturor membrilor echipei noastre.

Ne mărim echipa aşa că te invităm să ne cunoaştem!

Căutăm o persoană dedicată profesiei de avocat care este dormică să îşi perfecţioneze continuu cunoştiinţele şi abilităţile. Avem nevoie de o persoană ce deţine cunoştinţe foarte bune de procedură civilă şi care îşi doreşte să reprezinte clienţii în faţa instanţelor de judecată, organizată şi cu capacitate de analiză şi sinteză. Lucrul în echipă este foarte important pentru noi, aşa că ne interesează în mod special capacitatea de comunicare, mediere, disponibilitatea de a analiza mai multe puncte de vedere şi de a alege obiectiv cele mai bune soluţii.

Căutăm atât candidaţi stagiari, sau care au dobândit deja calitatea de avocaţi definitivi.

În vederea analizei candidaturilor vă invităm să trimiteţi CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 ianuarie 2024