2.053 citiri

CRUDIU & ASOCIAȚII recrutează avocaţi

Echipa CRUDIU & ASOCIAȚII organizează interviuri în vederea recrutării unor avocați colaboratori pentru birourile din Drobeta-Turnu Severin și Craiova.

Suntem o echipă unită din dorința de a oferi cele mai bune servicii în domeniul dreptului, ce activitează pe piaţa avocaturii de peste 20 de ani, asigurând asistenţa juridică şi reprezentarea clienţilor cu precădere în cadrul dosarelor penale şi în cadrul litigiilor civile şi comerciale.

Ne mărim echipa, așa că te invităm să ne cunoaștem!
Căutăm persoane dedicate profesiei de avocat şi dornice să își însușească şi să își dezvolte în mod continuu cunoștințele juridice.
Candidatul ideal trebuie să stăpânească instituţiile de drept civil şi de drept penal şi să aibă o bună capacitate de analiză și sinteză. Lucrul în echipă este foarte important, motiv pentru care abilităţile de comunicare și organizare sunt în mod absolut necesare.

În vederea depunerii candidaturilor vă invităm să transmiteți CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa biroului din Drobeta-Turnu Severin, strada Antoninii, nr.33, judeţ Mehedinţi, [email protected]
Alătură-te Echipei CRUDIU & ASOCIAȚII!

Anunțul este valabil pentru municipiile Drobeta Turnu Severin şi Craiova.

* Anunțul expiră la data de 7 august 2023