1.085 citiri

CONTEXPERT recrutează avocat

CONTEXPERT recrutează avocat.

Membră a HLB International, Contexpert este o companie de top din România care oferă încă din 1996, servicii de contabilitate, consultanţă fiscală, audit, inventariere, salarizare şi administrare de personal (locul 2 în topul companiilor de contabilitate din România, potrivit CECCAR).

Creată în 1969, HLB este o reţea internaţională dinamică de consultanţă de business care serveşte clienţi din peste 130 de ţări, cu peste 600 de birouri în lume, 1900 de parteneri şi peste 17000 de profesionişti.
Contexpert s-a născut în urmă cu 27 ani şi în prezent, Contexpert este o companie respectată în mediul de afaceri românesc, având un portofoliu de peste 350 de companii naţionale şi multinaţionale ce derulează afaceri cu cifre de piaţă semnificative.

Serviciile de calitate şi oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit în ei şi s-a creat o structură flexibilă de promovare, în care fiecare îşi poate găsi calea spre dezvoltarea profesională.

CANDADATII VOR TREBUI SĂ ÎNDEPLINEASCĂ URMĂTOARELE CRITERII
– să abia vechime în profesie între 1-3 ani. În cazul avocatului stagiar asigurăm stagiu sub îndrumarea unui avocat;
– să dovedească cunoştinţe juridice teoretice şi practice în Drept Comercial (întocmire şi negociere de contracte comerciale);
– să aibă abilităţi de comunicare şi relaţionare, capacitate de analiză şi intepretare a dispoziţiilor legale, atenţie la detalii şi orientat spre atingerea rezultatelor;
– să aibă cunoştinţe de limba engelza (va redacta documente juridice bilingve, va negocia clauza şi va discuta cu parteneri de afaceri internaţionali).

BENEFICII
– o dată pe lună weekend-ul începe mai devreme – short Friday;
– work from home – 3 zile/lună;
– acces la librăriile online Bookster;
– apreciem şi răsplătim performana – bonusare anuală.

CUM SĂ APLICI
Dacă vrei să faci parte din echipa noastă, aşteptăm CV-ul la adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 19 octombrie 2023