3.489 citiri

NNDKP recrutează avocat pentru departamentul de proprietate intelectuală


NNDKP

NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN recrutează avocat pentru departamentul de proprietate intelectuală.

NNDKP este prima casă de avocatură din România a cărui departament specializat în proprietate intelectuală a fost recunoscut pentru dinamicitate, creativitate şi calitatea interacţiunii cu clienţii de toate publicaţiile internaţionale de prestigiu: IAM Patent 1000, Managing Intellectual Property (MIP), WTR 1000 – The World’s Leading Trademark Professionals sau Chambers Europe.

Proprietate intelectuală, reglementare în domeniul farmaceutic, protecţia consumatorului şi aspecte specifice privind jocurile de noroc – sunt tot atâtea surse de proiecte pentru echipa noastră. Vino alături de noi şi rolul pe care îl vei avea îţi va oferi expunere la toate aceste arii de practică.

DESPRE TINE ŞI CALIFICĂRILE TALE
– avocat cu o experienţă de 2-3 ani în profesie;
– îţi doreşti să aprofundezi domeniul proprietăţii intelectuale;
– eşti interesat(ă) să te specializezi şi în alte arii de practică;
– cunoşti limba engleză la nivel avansat.

Pentru o discuţie confidenţială despre rolul tău în echipa noastră, aşteptăm să ne trimiţi CV-ul pe adresa de e-mail: ruxandra.teodorescu@nndkp.ro

DESPRE NOI
NNDKP este una dintre firmele de pionierat în avocatura de afaceri din România. Oferim servicii juridice şi fiscale integrate companiilor româneşti şi internaţionale, prin birourile noastre din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova. Suntem membru exclusiv pentru România al prestigioaselor reţele internaţionale LexMundi, WSG şi SEE Legal.

Anunțul este valabil pentru municipiul Bucureşti.

* Anunțul expiră la data de 6 ianuarie 2015