2,760 citiri

FRACTAL INSOLVENŢĂ recrutează practician în insolvenţă

FRACTAL INSOLVENTA

FRACTAL INSOLVENŢĂ recrutează practician în insolvenţă definitiv, înscris în Tabloul UNPIR, cu 2-3 ani de experienţă şi cunoştinţe solide ale procedurilor de insolvenţă aplicabile în diverse stadii.

Ne dorim un coleg dedicat şi eficient care să susţină şi să ajute echipa să obţină cele mai bune rezultate în desfăşurarea activităţii sale.

Cunoştinţele de limba engleză la nivel avansat vor fi considerate un avantaj.

Vă rugăm să trimiteţi un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office@fractal.eu cu subiectul Recrutare.

DESPRE FRACTAL INSOLVENŢĂ
Fractal Insolvenţă a fost înfiinţată ca răspuns la creşterea cererii de practicieni în insolvenţă care să poată gestiona proceduri complexe şi să îndeplinească aşteptările celor mai exigenţi creditori naţionali şi internaţionali. Fractal Insolvenţă urmăreşte să stabilească un nou standard pe piaţa insolvenţei din România. Obiectivul fundamental al societăţii este asigurarea recuperării maxim posibile a datoriilor creditorilor şi reconfigurarea procedurii de insolvenţă, uneori rigidă şi stresantă, într-o experienţă riguroasă, previzibilă şi întotdeauna ţinută sub control prin decizii şi acţiuni transparente şi o comunicare continuă cu părţile relevante interesate. Fractal Insolvenţă se poate baza pe resursele societăţii de avocatură bpv Grigorescu Ștefănică, aflată în topul societăţilor care oferă servicii de consultanţă juridică şi reprezentare în litigii din România, pentru a asigura cea mai competentă consiliere şi sprijin în insolvenţă, la cele mai înalte standarde internaţionale.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 4 decembrie 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.