3.426 citiri

MURAR & ASOCIAŢII recrutează avocați stagiari


Murar & Asociatii

MURAR & ASOCIAŢII recrutează 2 avocați stagiari, membri ai Baroului București.

Suntem interesaţi de recrutarea a doi avocați stagiari, inclusiv proaspăt absolvenţi ai examenului de intrare în profesia de avocat:
– unul pentru departamentul de drept fiscal şi contencios administrativ – consultanţă, asistenţă şi reprezentare acordată persoanelor juridice de drept public;
– unul pentru departamentul de drept al afacerilor – consultanţă, asistenţă şi reprezentare acordată persoanelor juridice de drept privat.

Solicităm bune cunoștințe teoretice ale dreptului civil, precum și ale procedurii civile.
De asemenea, este importantă o foarte bună cunoaștere a limbii române, ușurința şi fluența în exprimarea scrisă şi vorbită.
Experienţa relevantă în materia dreptului afacerilor, precum și cunoașterea temeinică a dreptului insolvenței, dreptului fiscal și administrativ reprezintă un avantaj.

Căutam persoane serioase, responsabile, care doresc crearea și dezvoltarea unei cariere în cadrul unei societăți de avocați specializată în materia dreptului afacerilor (drept fiscal, recuperare de creanțe, litigii și consultanță în materie comercială etc.).

SCPA MURAR & ASOCIAŢII este o societate de avocați înfiinţată în anul 2009 ce oferă servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică îndeosebi persoanelor juridice de drept privat ori public.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită cv-ul, redactat în limba română, la adresa de e-mail: office@avocatmurar.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 10 octombrie 2016