4.834 citiri

GRECU & ASOCIAŢII organizează internship


Grecu & Asociatii

GRECU & ASOCIAȚII organizează internship.

CERINȚE
– studenți la Drept, anul 2 cel puţin;
– persoane care doresc să înveţe din practică despre domeniul dreptului societar și proprietăţii intelectuale;
– căutăm persoane ambiţioase care să dovedească pasiune în ceea ce fac.

OFERTĂ
– oferim studenţilor şansa de a învăţa de la o echipă formată din avocaţi şi consilieri în proprietate industrială ce le va oferi informaţii valoroase pe care altfel nu le-ar putea dobândi;
– un avocat coordonator se va ocupa în permanenţă de instruirea, informarea, integrarea precum şi verificarea task-urilor lor;
– la finalul stagiului există posibilitatea unei colaborări permanente.

DESPRE GRECU & ASOCIAȚII
Experiența pe care am acumulat-o începând cu anul 2006 are ca fundament cunoașterea în profunzime a legislaţiei în vigoare dar şi efortul permanent în a găsi soluţiile cele mai ingenioase.

Credem că talentul individual este mai bine evidențiat atunci când este susținut de o echipă. Punerea în practică este superioară atunci când ideea unui singur membru este dezvoltată de o întreagă echipă.

Tratăm fiecare decizie pe care o luăm împreună cu clienții noștri cu seriozitate și integritate, menţionând de fiecare dată şansele reale pe care le are clientul.

Valorile ce ne ghidează ca profesioniști sunt: loialitatea, confidențialitatea, creativitatea, etica și dedicarea cu care ne angrenăm în fiecare proiect.

Dacă ești intersat/ă așteptăm să ne trimiți un email pe adresa: internship@greculawyers.ro la care să fie ataşat un Curriculum Vitae însoțit de scrisoarea ta de intenție.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 10 octombrie 2016