3,690 citiri

DUȚU & OCHEA recrutează avocat

DUȚU & OCHEA S.C.P.A. este interesată de a încheia o colaborare profesională cu un avocat stagiar, inclusiv admis în profesie în urma examenului din septembrie a.c., ori definitiv, absolvent al Facultății de Drept a Universității din București sau al altor facultăți de drept.

Societatea noastră oferă consultanță, asistență și reprezentare juridică în domeniul dreptului privat (în principal comercial și civil) și public (drept administrativ), cu excepția dreptului penal, abordând unele dintre cele mai complexe probleme de drept întâmpinate de clienți.

Sunt, prin urmare, invitați să trimită CV-uri (format Europass) la adresa de e-mail vlad.ochea@gmail.com candidații care doresc să își exercite profesia atât ca avocat pledant, cât și prin oferirea de consultații asupra problemelor de drept comercial, civil și administrativ.

Vor fi apreciați candidații care, printre altele, au o foarte bună cunoaștere a limbii engleze (cunoașterea altor limbi constituie un avantaj), au cunoștințe solide de utilizare a Microsoft Office, inclusiv Excel.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 octombrie 2018