830 citiri

MITU & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv | Litigii

MITUASOCIATII

MITU & ASOCIAŢII SPARL recrutează avocat cu 7 ani experiență în litigii preponderent civile.

De asemenea, candidatul trebuie să aibă o experienţă relevantă în domenii precum dreptul comercial şi societar, dreptul administrativ şi reprezentarea în faţa curţilor de arbitraj. Candidatul ideal trebuie să fi câștigat experiență într-o societate de avocatură cu standarde internaționale. Experienţa în consultanţă este un plus.

CERINȚE
– abilități excelente de comunicare și exprimare în limba română;
– utilizarea limbii engleze juridice la nivel avansat;
– capacitatea de organizare a timpului, atenție la detalii și rigurozitate;
– cunoștiințe de operare PC.

DESCRIERE
Casa de Avocatură MITU & ASOCIAȚII înglobează experiența și cunoștințele dobândite în cei peste 14 ani de existență, reușind să ofere servicii juridice la cel mai înalt nivel, pe consultanță sau în litigii. Respectăm clienții, prețuim o relație strânsă cu aceștia și acționăm pentru a le depăși așteptările.

Oferim un mediu de muncă excelent, unde se încurajează inițiativa, munca în echipă și comunicarea eficientă. Apreciem echipa noastră extraordinară de avocați, munca lor, determinarea lor pentru rezolvarea fiecărei situații și pentru fiecare serviciu furnizat cu promptitudine și pricepere.

Candidaţii interesaţi sunt invitaţi să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail: office@mitulawyers.eu

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 octombrie 2018