3,502 citiri

MUŞAT & ASOCIAŢII recrutează avocaţi stagiari

MUŞAT & ASOCIAŢII recrutează avocaţi stagiari pentru departamentele noastre specializate în Litigii, Drept Penal, Arbitraj şi Consultanţă.

Vă oferim oportunitatea de a vă începe cariera într-una dintre cele mai respectate case de avocatură din România, de a vă forma alături de avocaţi renumiţi în întreaga ţară. Veţi face parte încă de la început dintr-o echipă specializată şi veţi avea acces la training şi mentorat profesional, fiind sprijiniţi să câştigaţi în timp experienţă consistentă în avocatura de afaceri.

CERINŢE
– capacitate de analiză şi atenţie la detalii;
– competenţe solide de limba engleză;
– abilităţi bune de comunicare, spirit de echipă;
– pasionaţi de dezvoltare personală şi învăţare continuă.

Aşteptăm aplicaţiile voastre la adresa de e-mail: cariere@musat.ro
Vă rugăm să vă trimiteţi CV-ul detaliat şi scrisoarea de intenţie – ambele în limba engleză, precum şi dovada de finalizare a studiilor (diplomă + foaie matricolă sau adeverinţă de licenţă, după caz).

DESPRE FIRMĂ
Numele Muşat & Asociaţii este sinonim cu excelenţa în practica avocaturii de afaceri din România. În timp, am devenit una dintre cele mai respectate case de avocatură din ţară, la care atât clienţii, cât şi competitorii noştri se raportează ca la un lider în domeniu. În relaţia cu colaboratorii şi clienţii noştri, acţionăm conform principiilor noastre de afaceri: calitate, integritate şi responsabilitate. Experienţa noastră de peste un sfert de secol şi valorile solide după care ne conducem zi de zi sunt garanţia succesului nostru şi al clienţilor noştri pentru următorii ani.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 5 octombrie 2018