1,511 citiri

PSBH POPESCU, NICOLAU & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari

psbh

PSBH POPESCU, NICOLAU & ASOCIAȚII recrutează două persoane pentru postul de Avocat stagiar anul 1, inclusiv din promoţia 2018.

CERINȚE
– membru în cadrul Baroului București sau absolvent al examenului de primire în profesie sesiunea septembrie 2018;
– cunoștințe teoretice și practice în drept comercial, civil și procesual civil;
– limbi străine: cunoașterea limbii engleze, la nivel intermediar-avansat (scris, conversațional și terminologie de specialitate);
– abilități tehnice: utilizare PC și pachet Microsoft Office la nivel intermediar-avansat;
– softskills: abilităţi de comunicare, analiză și sinteză, orientare spre rezultate, abilităţi pentru desfăşurarea activităţii în echipă.

ATRIBUȚII
– reprezentarea clienților societății în fața instanțelor de judecată, a organelor de urmărire penală și altor instituții sau autorități publice;
– redactarea actelor specifice profesiei;
– gestionarea dosarelor atribuite și clienților atribuiți împreună cu avocații definitivi;
– identificarea soluțiilor juridice și stabilirea strategiei de urmat în dosare, împreună cu avocații definitivi;
– redactare cereri de chemare în judecată, întâmpinări, răspunsuri la întâmpinări, etc.

CE ÎȚI OFERIM
Noi ne propunem să îți creăm cadrul în care îți poți dezvolta continuu talentul și abilitățile. Iar pentru aceasta îți vom asigura îndrumare profesională, la nivel de mentorat, posibilitatea de a pune în practică cunoștințele acumulate și un loc în echipa noastră de oameni faini, tineri și dinamici, care îți vor fi alături în demersul tău de dezvoltare profesională și personală.

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM
Suntem buni formatori de oameni, iar dovadă sunt cele peste 30 de povești de succes ale stagiarilor care ne-au trecut până acum pragul și care au ales să se formeze în „bootcamp-ul” nostru.

Suntem o societate civilă profesională de avocați înființată în 2010, care oferă servicii de consultanță juridică, asistență și reprezentare în următoarele domenii e practică: drept imobiliar, drept comercial, dreptul penal al afacerilor, drept bancar, drept administrativ, proprietate intelectuală, dreptul muncii, CEDO și achiziții publice.

Constituirea societății este rezultatul firesc al unei colaborări anterioare între asociații acesteia, o îmbinare a cunoștințelor, a muncii de echipă, a experienței și a pasiunii pentru ceea ce facem.

Misiunea noastră este de a oferi și asigura clienților asistența juridică fundamentată pe strategii eficiente, loialitate și profesionalism, rezultate din cunoașterea în profunzime a problemelor încredințate și identificarea soluțiilor personalizate ce vin în întâmpinarea celor mai diverse nevoi și corespund celor mai ridicate standarde.

Dacă eşti interesat de oferta noastră, trimite-ne CV-ul, menționând numele postului pentru care dorești să aplici, la adresa: office@psbh.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 4 octombrie 2018